Aktywne Wpisy

Qurvinox +238

calban +143
Ciekawostka
Od 2007 roku angielscy piłkarze przekazują wszystkie pieniądze za grę w drużynie narodowej na cele charytatywne. Ta szczytna idea zrodziła się z pomysłu ówczesnych liderów kadry - Davida Beckhama, Franka Lamparda, Gary'eg Nevilla i Steven'a Gerrarda. Uznali oni, że reprezentowanie barw narodowych to wystarczający zaszczyt. Wspaniała inicjatywa trwa po dziś dzień.
#mecz
Od 2007 roku angielscy piłkarze przekazują wszystkie pieniądze za grę w drużynie narodowej na cele charytatywne. Ta szczytna idea zrodziła się z pomysłu ówczesnych liderów kadry - Davida Beckhama, Franka Lamparda, Gary'eg Nevilla i Steven'a Gerrarda. Uznali oni, że reprezentowanie barw narodowych to wystarczający zaszczyt. Wspaniała inicjatywa trwa po dziś dzień.
#mecz
źródło: 5952
Pobierz

druga połowa 2023, jak wrócić do grania? Jakieś znane serwery? Jakieś wersje teraz są grane? ETpro?
Mija równo 20 lat odkąd odpaliłem ET po raz pierwszy, założyłem konto na board.enemeyteritory.pl i jako opryszczony 13 latek podziwiałem 'wyjadaczy' z RtCW prawiących o aimach, movemencie i configach. Niedługo później będę lepszy w pisaniu zaawansowanych skryptów niż graniu bo ping 999 na SDI 12kb/s podzielonym na 10 ludzi w bloku nie dawał grać niemal nigdy. Niecały rok
tak średnio ( ͡° ͜ʖ ͡°)