Wpis z mikrobloga

• 0
@nobrain: To prawda, że zdarzają się perełki, ale w dobie copy paste open worldów nie mogę się zgodzić z tym stwierdzeniem. Pojedyncze gry są lepsze, ale ogólnie - nie.
  • Odpowiedz
Mi po tej grze wróciła wiara w gaming. Nigdy czegoś podobnego nie doświadczyłem. Najpiękniejsza gra w jaką grałem. Nie będę się rozgadywał nawet, po prostu napiszę, że jak dojdziesz do finału to staniesz się szczęśliwszym człowiekiem.
iluro332 - Mi po tej grze wróciła wiara w gaming. Nigdy czegoś podobnego nie doświadc...

źródło: temp_file7968240676359649156

Pobierz
  • Odpowiedz
@m__w: to nie w tobie problem tylko w grach. Nowe gry to nie są już gry które mają sprawiać frajdę tylko PRODUKTY które mają z ciebie wyssać ostatnie pieniądze na jakieś #!$%@? skiny, emotki, DLCki, pojedyncze mapy i inne takie #!$%@?.

Kupujesz gierkę za jakieś 3 władysławy (na konsolę jeszcze więcej) i gierka nie jest nawet kompletna na premierę. Jest w niej w #!$%@? niedoróbek, #!$%@? i błędów o których youtuberzy
  • Odpowiedz
@m__w: raz na rok wpadnę w cug jak wyjdzie coś dobrego. Obecnie BG3, wcześniej mod do Gothica, wcześniej Wolfenstein i wiedźmin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@iluro332: niedawno skończyłem 1 ending i nie mam motywacji robić kolejnych. Tym bardziej po przeczytaniu gdzieś, że 2 będzie nudny i powtarzalny.. :/
  • Odpowiedz