Aktywne Wpisy
ziemba1 +137
washington +79
#wojna #ukraina #rosja
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
Cywile, którzy uciekli z Kurskiego obwodu, mówią, że zostali zmuszeni do wyjazdu z powodu zniszczeń. Pewna kobieta pewnie opowiada o zagranicznych najemnikach - Polakach (xD). Nazywa ich mordercami, choć przyznaje, że nie strzelali do cywilów.
[Disclaimer - duze prawdopodobienstwo ze rozmowy są "inspirowane" dla celów propagandowych, podobnie jak sławne babuszki putina]
#gry #depresja #wykop30plus
W AAA nie sprawia, natomiast jeśli chodzi o indie albo produkcję malobudzetowe malych studiów to już inna bajka. Większość tych gier jest miodna
ale przynoszę inne rozwiązanie - jeżeli tak wam koledzy nie leżą komputerowe i konsolowe gry to idźcie na planszówki w waszym mieście albo wydajcie stówkę czy 150 na jakąś polecaną dla początkujących np Brzdęka Small World czy Sagrade. Nie obiecuje ale najwyżej odsprzedacie jak w ogóle nie siądzie
program jeszcze
@m__w: zauważyłem że jak w danym dniu musze pracować te 8h to ni huhu mózg nie czerpie przyjemności z grania. Ale jak miałem 2 tygodnie opierdzielania się to skakałem po gierkach miedzy PC a konsolą jak głupi