Aktywne Wpisy

Afrobiker +208
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lardor +158
Duch Krakowa nie zawodzi, tym razem zamalowane znaki od trasy Wolbromskiej. Co daje nam bilans iż jeśli znak jest zniszczony lub go nie ma to wedle przepisów strefa czystego s-----------a z tych wjazdów nie obowiązują a na dzień dzisiejszy co wiem z sztabu kryzysowego Strefy Czystego S-----------a nie ma znaków na ulicy Skotnickiej, Kozienickiej, Tynieckiej i od dziś dołącza Trasa Wolbromska. Jak Widać duch Krakowa nie odpuszcza. #krakow #sct
źródło: 1000080629
Pobierz

Co innego jakaś wspólna pizza z paczką znajomych, albo kawa
1. Orbiter jest bezczelny i nie ma żadnych zasad ani honoru, jeżeli pyta się zajętej laski o pójście na wesele
2. Możliwe, że dziewczyna nie powiedziała mu nigdy, że jest zajęta(red flag) + z automatu sama powinna odmówić z szacunku do partnera
@ikimrdbeietocytynal: Orgia to w większości związków zdrada, chyba, że mają inne zasady w związku (np. związek otwarty), to nic.
@LatajacyJeczmien: na jakąś imprezę z ludźmi których znam tak, ale nie do randomów
Przyjaciele to monitoring, zawsze coś mogą podejrzanego wypatrzeć :>
@ikimrdbeietocytynal: co jak co? Poproszę w jednym języku.
@LatajacyJeczmien: każda osoba na świecie może zdradzić gdy będzie okazja. Stąd się biorą "to był błąd, to był impuls, byłem półprzytomny, myślałem że jestem z tobą, myslałam że kocham się z tobą, to nic nie znaczyło, nie planowałem tego"
@Invisiblinio: Co to znaczy "okazja"? Pewnie większość osób dałoby się złamać, ale są ludzie, którzy mają totalnie w------e i bez skrupułów zdradzają (znam takie przypadki), oraz wierzę, że są ludzie, którzy za
nie chodzi że laska zdradzi na weselu, ale jest inny aspekt tej sprawy - taki towarzysko - kulturowy
jako osobę towarzyszącą bierzesz kogoś kto coś dla ciebie znaczy, z kim chcesz się bawić, ewentualnie jak nie masz takiego kogoś to możesz pójść sam
prawidłowa moim zdaniem odpowiedź tej dziewczyny powinna być "chcę ten wieczór spędzić ze swoim chłopakiem, może znajdziesz kogoś kto będzie ci wdzięczny za to
Co innego jakieś imprezy firmowe, uczelniane, szkolne, wyjścia ze
@heniek_8: Don Corleone będąc pewnym, że laska nie zdradzi go a tym bardziej z przegrywem odpowie "jasne, udanej zabawy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)