Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Herato: desperatką to jest ona i to chorą na łeb, po rozstaniu z nim płakała, że ją bił, zastraszał, wstawiała nawet ss jak jej groził, a teraz wstawia tik toki, że nigdy go żadna jej nie zabierze XD już pomijając fakt, że latała z jego innymi byłymi żeby robić sobie o nim kontent na tik toka, jak to są pokrzywdzone przez niego i chciała ćpezeta wyrwać, ale ten ma swoją
  • Odpowiedz
@Duszeczek: tylko on jeden wie o co chodziło mu z takową nazwą, zamiast imienia i nazwiska, a ciemna strefa to chyba label i nazwa sklepu internetowego, gdzie można zakupić koszulkę MUREM ZA BONUSEM, szkoda, że baobab pracuje, ale na śmieciarce w Toruniu XD
  • Odpowiedz
@Duszeczek: znam dziewczynę, która jest przyjaciółką jednej z osób z uniwersum U2 i ona mi dużo informacji przekazuje, ale też sporo swojego czasu przeznaczyłam na oglądanie tych streamów, a dużo rzeczy oni sami o sobie gadają, stąd ta moja wiedza :)
  • Odpowiedz
@Balagan25: ʕʔ powysyłałabyś mi coś, co tam oglądasz

A tak w ogóle wiesz może, gdzie znajdę szota, jak łoboda dostał kiedyś telefon i gościu zadał mu zagadkę. A łoboda mówi '' Rucham ci żone!!!! '' i gościu, że to poprawna odpowiedź? xdd kiedyś mnie to mega bawiło, ale już na yt nie moge znaleźć
  • Odpowiedz