✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ostatnio spotykam się z jednym chłopakiem. Nie 1/10 ale taka mocna 3. Raczej przegryw bo nieudolnie kłamał, że kiedyś miał dziewczynę choć jego zachowanie zupełnie temu przeczy (jakieś klepanie po tyłku, wymuszony dotyk), takie głupie z kursów dla przegrywów ale jakieś swoje pieniądze jednak ma. Nie tracić czasu i olać czy jeszcze trochę wykorzystać? #zwiazki
✨️ Autor wpisu (OP): @Mr_3nKi_ Wyjaśniam go? Po prostu nie wiem czy tracić swój czas i go naciągać czy spróbować przywalić z grubej rury na kilka tysięcy i wtedy pogonić.
Ostatnio spotykam się z jednym chłopakiem.
Nie 1/10 ale taka mocna 3. Raczej przegryw bo nieudolnie kłamał, że kiedyś miał dziewczynę choć jego zachowanie zupełnie temu przeczy (jakieś klepanie po tyłku, wymuszony dotyk), takie głupie z kursów dla przegrywów ale jakieś swoje pieniądze jednak ma.
Nie tracić czasu i olać czy jeszcze trochę wykorzystać?
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: pobrane (6)
PobierzNie jestem koniem do klepania!!!
─────────────────────
Nie jestem dziwką a nawet jak bym była to bym się z nim nigdy nie przespała.
─────────────────────
@mirko_anonim: To o co chodzi? Spotykasz sie z typem 3/10, wiesz jak jest i go wyjaśniasz anonimowo xD
Wyjaśniam go? Po prostu nie wiem czy tracić swój czas i go naciągać czy spróbować przywalić z grubej rury na kilka tysięcy i wtedy pogonić.
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
na takich jak ty szkoda sliny