Wpis z mikrobloga

@Mezomorfix po co wogle to analizowac, zasmiecanie swojej glowy samym gownem, to dziala tak samo jak ten wspomniany netflix. baba naoglada sie tego i tamtego i yyyy gowno w glowie, ale ty czytajac tego typu rzeczy tez se palisz styki. najlepiej to wogle olac ten temat i te szmaciska
  • Odpowiedz
Studia powinny być sprywatyzowane, może za wyjątkiem STEM. Wprowadź odpłatność tych bezużytecznych kierunków i nagle wykształcenie polek spadnie.
  • Odpowiedz
@Mezomorfix to napisz jeszcze może ile procent facetów pracuje? Bo domyslam się, ze 100% skoro nie rodzą dzieci ani nie zajmują się domem ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@Mezomorfix: Tak to jest jak w imię ideologii bierze się statystyki bez kontekstu bo wyglądają fajnie a bezmózgi je powielają bo kto by cokolwiek weryfikował.

W USA redpillowcy bardzo lubią statystykę, że kobiety składają wniosek w 80% spraw o rozwód. Nie tylko nie zastanawiając się nad powodem dlaczego się tak dzieje to dodatkowo zakładając/insynuując, że skoro składają wniosek to do rozwodu dochodzi z ich winy.
  • Odpowiedz
Zapytaj może Kaczelnika o aborcję i żłobki.

@ZasilaczKomputerowy: znowu to p---------e. Wskaż mi choć jedną osobę której marzenie było mieć 2-3 dzieci czyli ledwo ponad zastępowalność pokoleń... ale no nie obecnie aborcja wymaga wyjazdu na Słowację a w okolicy ciężko w miejsce w żłobku - o to nie, to zmieniam całkowicie moje życie w najważniejszym punkcie i kompletnie to jak będą wyglądać kolejne PIĘĆDZIESIĄT lat mojego życia.

Ludzie nie mają
  • Odpowiedz