Aktywne Wpisy
WlochMokry92 +23
Auto za 35tys. Złotych, a tu taka wiadomość od sprzedającej. Za taki hajs nikt nie kupi kota w worku, ale typiara za pewne szuka jelenia. Co myślicie? #motoryzacja
źródło: 1000004746
Pobierz
Kenteris +244
Jakkolwiek żałośnie by to nie brzmiało, to fajnie, że jesteście. I fajnie, że są igrzyska. Przechodzę teraz przez najgorszy czas w całym moim życiu i kurczowo chwytam się wszystkiego, co pozwala mi zająć myśli i choć na chwilę odwrócić uwagę od tego co zalega mi w sercu. Igrzyska, a zwłaszcza przebywanie tutaj, czytanie waszych komentarzy, pisanie swoich - ratuje mnie i sprawia, że potrafię się uśmiechać. Także dzięki Wam. Dzięki też Kacperkowi,

Cześć Miruny.
Chyba dopadła mnie hipochondria, albo faktycznie mogę być nosicielem HIV. Pół roku temu podnosiłem z ulicy n-------a, który okazał się być żołnierzem z Lublina, pech w tym, że skaleczyłem się wtedy o rozbitą butelkę wódki, tak samo jak i on. Jednym słowem nasze zakrwawione (powierzchownie ale jednak) dłonie miały ze sobą kontakt. Biję się z myślami jaka jest szansa, niby żołnierz (oni nie mogą mieć HIV), do tego w związku z dziewczyną, ale z drugiej strony ściana wschodnia. Nie daje mi to spokoju i rzuca się na łeb, w poniedziałek idę się zbadać.
#hiv #choroby #hipochondria
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Wmawiasz sobie. Zrób badania najlepiej i na przyszłość, nie dotykaj się do pijaków na ulicy
Jeśli jesteś zdrowy to nic nie przyjedzie ale za to zrobiłeś dobry uczynek.
Albo zapłać i się po prostu przebadaj.