Aktywne Wpisy

Ziemniak_z_piwnicy +229
Skradziono mi mojego Fiata 500 Abarth z nocy 08.07.2025 - 09.07.2025 z parkingu pod blokiem Warszawa - Nowe Włochy
Wiem że wiele to nie da (i raczej trzeba się pogodzić z utratą), ale warto spróbować, liczę na was, może akurat ktoś widział, auto dość charakterystyczne.
#auto #motoryzacja #wykopefekt #kradziez #policja #warszawa #abarth #fiat
Wiem że wiele to nie da (i raczej trzeba się pogodzić z utratą), ale warto spróbować, liczę na was, może akurat ktoś widział, auto dość charakterystyczne.
#auto #motoryzacja #wykopefekt #kradziez #policja #warszawa #abarth #fiat
źródło: temp_file1988582640733860788
Pobierz
sudiczka +466
Dawaj @zyxinx jakiś update, jak tam śmieci? Ubyło? Przybyło? Była jakaś inba? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/wpis/82082927/dom-nieruchomosci-deweloper-polska-nawiazujac-do-w/strona/1
#dom #nieruchomosci #deweloper #afera
https://wykop.pl/wpis/82082927/dom-nieruchomosci-deweloper-polska-nawiazujac-do-w/strona/1
#dom #nieruchomosci #deweloper #afera
źródło: IMG_0507
Pobierz

— Małe FAQ (będzie uzupełniane o kolejne pytania, które będą wpadać) —
1. Czy okradniecie mnie? Nie, to jest też jeden z głównych powodów dla którego ruszamy z tym tematem. Możemy sprzątać z kamerą na głowie, jeśli chcesz mieć pewność, że każda złotówka do Ciebie wróci
2. Czy sprzątacie za szafką i kwiatami? Za telewizorem i pod nogami biurka także. Wszystko mamy rozpisane w procedurze, którą na koniec jeszcze raz sprawdzimy
3. Czy wpadniecie ze swoim sprzętem? Tak, wszystko co potrzebne jest po naszej stronie. Zaczynając od chemii*, drabinki, parownicy, pędzelków, mopa, na odkurzaczu i workach na śmieci kończąc. Na koniec jeszcze zostawimy małą pamiątkę, która umili zapach w pomieszczeniu (。◕‿‿◕。)
_*wykorzystywana chemia zależy od tego, czy np. w domu mamy jakiegoś zwierzaka, bądź któryś z domowników jest uczulony na coś lub po prostu nie lubi zapachu detergentu._
Staramy się rozliczać za efekt, nie za godziny. Uważam, że dwie strony na tym lepiej wychodzą i cała praca jest wykonywana sprawniej. Z tego powodu nie ma też konkretnego cennika „tyle i tyle jest za tyle”. Jeśli jesteśmy w stanie dostać od Ciebie jakieś przykładowe zdjęcia, lub więcej konkretnych szczegółów, to od razu
Przykładowo dla mieszkania 65m^2 z dwoma domownikami
Co ile warto żebyście przychodzili, co tydzień, co dwa? Pewnie piekarnik nie będzie myty co wizytę ale już co czwartą, a z zaoszczędzonego czasu umylibyście okna. Jak to macie rozwiązane?
Dodatkowo, pierwsze sprzątanie jest zazwyczaj gruntowne. Warto na to patrzeć jak na przygotowanie sobie fajnej podstawy, a później każda kolejna wizyta, to podtrzymanie tego stanu.