Aktywne Wpisy

krolowa_lodu +30
Nie chcesz dzieci nie ma problemu- nie wyciągaj łapę po emeryturę. Twoje składki które obecnie płacisz pójdą na pokrycie długu państwa, który wziął się stąd że emerytury dostali ci co nic nie wpłacili do systemu. Kto jest na to gotowy? Bo to jest prawdziwy warunek KONIECZNY bezdzietności. Jeśli tak to szacun i szerokiej drogi.
#bezdzietnosc #demografia #zus #dlugpubliczny #antynatalizm
#bezdzietnosc #demografia #zus #dlugpubliczny #antynatalizm
nowszyja +388
Za zabicie dwóch kobiet 1,5 roku (będzie przez to mógł zamienić to na dozór elektroniczny), za zabicie strusia 4 lata xD I żeby nie było, nie bronie tego zwyrola od strusia, ale kara dla adwokata od "trumny na kółkach", to naplucie na twarz rodzinom ofiar. A poniżej jak sędzią bronił (!!!) oskarżonego:
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
źródło: HCqBR27XMAAeG3o
Pobierz

![Wielki upadek SCT. Czy STREFY CZYSTEGO TRANSPORTU znikną? [RAPORT 2026]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f8d1181eea3b48e30418ff6f39c0d8607f2989690ec87358cd6550b3e61829fa,q80.jpg)

mirki, jestem w trakcie przebranzowienia na it, z innej branzy "inzynieryjnej". programowania ucze sie jakos 5 miesiecy, natomiast cv i tak juz od ponad miesiaca rozsylam
zostalem zaproszony na rozmowe na stanowisko "okolo it" w firmie ktora produkuje oprogramowanie do mojej poprzedniej branzy 3 tygodnie temu, potem dostalem test do wykonania, i dzis dostalem info ze test wykonany poprawnie. bede mial finalna rozmowe w przeciagu tygodnia
stanowisko polega na zadzadzaniu rozwojem aplikacji z punktu widzenia mojej branzy, bede pisal proste skrypty w pythonie itp, ale kto inny bedzie je na produkcji wdrazal "lepiej"
i teraz zastanawiam sie - brac na 100% jak kasa bedzie ok? bo mi zalezy zeby wbic jednak do programowania a nie zostac potem jakims PMem czy product managerem, a tak to sie moze skonczyc. dodam ze praca zdalna co mi sie bardzo podoba
czy moze to jest idealna okazja?
#programowanie #pracait #programista15k
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Generalnie musisz odpowiedziec sobie jaki miales inny odzew z rynku. Jak sa chetni na rozmowy to spoko, ale ja na poczatku kariery IT wzialbym ta robote,
dzieki za rady, w takim razie czekam na info az sie do mnie odezwa, mam nadzieje ze jak test przeszedlem to bedzie juz z gorki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta