Chyba znacie taki scenariusz że niezbyt zamożna mama na pełen etat bierze sobie do związku bogatego frajera i go doi ile wlezie a na boku ma innych gachów no i podejrzewam że to właśnie taki związek
Anonim (nie OP): Tak widzę każdego przegrywa który mówi ze po wbiciu statusu nie będzie się mógł odpędzić od lasek ( ͡°͜ʖ͡°) Wszyscy brzydcy programiści którzy znam są obecnie jakoś z samotnymi madkami. Przypadek? Nie sądzę. ( ͡°͜ʖ͡°)
Teraz sprawa jak mu to delikatnie zakomunikować żeby się nie obraził że jestem wścibski i chce mu zrujnować życie?
@mirko_anonim: szczerze, ja bym powoli wygaszał znajomość. szkoda czasu i energii na kolegowanie się z takimi frajerami. przecież po takiej akcji straciłbym do niego jakikolwiek szacunek. lepiej szukać sobie kumpli którzy wiedza co jest 5.
Jezioro Como, jedno z najdroższych miejsc we Włoszech. No ale polski pszeciembiorca musi walnąć 25zl za filiżankę kawy XDD tak wiem koszty i w ogóle wszystko drogie, mam to w dupie #polska #podroze
@mirko_anonim: glownie z wykopu a co?
NIgdy nie funduje nikomi niczego jezeli nie dostaje w zamian tego czego oczekuje
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: ten ziomek to idealny przykład naiwnego frajera
Niech kopnie w dupę pijawke. Przedstawiony scenariusz jest zbyt oczywisty i nie pozostawia pola do żadnych domysłów.
─────────────────────
https://youtu.be/RfhNDyjsW8Y
@mirko_anonim: jest
@mirko_anonim: szczerze, ja bym powoli wygaszał znajomość. szkoda czasu i energii na kolegowanie się z takimi frajerami. przecież po takiej akcji straciłbym do niego jakikolwiek szacunek. lepiej szukać sobie kumpli którzy wiedza co jest 5.
Alfa zapłodni, beciak wychowa. Natura.
#bigkahunadick #cytatywielkichludzi #wielcypolacy