Aktywne Wpisy
DrCieplak +141
Chcę wam tylko powiedzieć właściciele #psy że nie każdy uważa waszego pieska za atrakcje. Że są ludzie których obrzydza hałaśliwy i zjadający gówna pies w pociągu albo w hotelu. Że są ludzie dla których obecność psa w restauracji albo nawet ogródku restauracyjnym psuje cały dobry nastrój. Jeśli myślicie że wasze pieski są takie fajne a wy sami powszechnie budzicie sympatię to jesteście w błędzie. #psiarze I taguję #
AtlantyQ +94
Kto nie skacze ten za deweloperem, hop hop hop...
#nieruchomosci #kredyt2procent #kredytzeroprocent #protest
#nieruchomosci #kredyt2procent #kredytzeroprocent #protest
Mój dobry kolega z którym często gdzieś wychodzę znalazł rok temu dobrą posadkę w pewnym korpo i trochę podniósł swój status finansowy dzięki czemu stać go na super życie jak na gościa po gównokierunku studiów. Niedługo po tym zaczęła do niego zarywać nasza dawna znajoma z czasów szkoły, która jest samotną mamusią i chyba sama nie zarabia zbyt wiele bo pracuje jako kasjerka w osiedlowym warzywniaku na mojej ulicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To że został "dzielnym tatą" nie swojego bachora to jedno, ale problem tkwi też w tym że ostatnio jak wziął mnie na pogaduchy żalił się że jego życie seksualne w tym związku niemal nie istnieje. Chłop często coś inicjuje ale jego partnerka zachowuje się jakby nie miała libido -niby nie moja sprawa ale podejrzewam że to karyńsko robi go w bambuko i ta ich relacja oparta jest jedynie na jego zarobkach, bo dopiero odkąd są razem laska zaczęła wrzucać swoje foty na Instagrama np ze wspólnych wakacji za granicą. Chyba znacie taki scenariusz że niezbyt zamożna mama na pełen etat bierze sobie do związku bogatego frajera i go doi ile wlezie a na boku ma innych gachów no i podejrzewam że to właśnie taki związek. On obecnie mieszka z nią i funduje jej wiele rzeczy, nawet za rachunki on płaci bo ona kreuje się na biedniejszą niż jest naprawdę więc to by się zgadzało. Teraz sprawa jak mu to delikatnie zakomunikować żeby się nie obraził że jestem wścibski i chce mu zrujnować życie? Ten ziomek to nie jest typ naiwnego frajera tylko po latach posuchy z kobietami desperacja go mogła posunąć aby się z nią związać
#zwiazki #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: glownie z wykopu a co?
NIgdy nie funduje nikomi niczego jezeli nie dostaje w zamian tego czego oczekuje
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: ten ziomek to idealny przykład naiwnego frajera
Niech kopnie w dupę pijawke. Przedstawiony scenariusz jest zbyt oczywisty i nie pozostawia pola do żadnych domysłów.
─────────────────────
https://youtu.be/RfhNDyjsW8Y
@mirko_anonim: trudno, ważne ze jest prawdziwym i dojrzałym facetem, nie tak jak reszta "facecików" którzy ja olali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: jest
@mirko_anonim: szczerze, ja bym powoli wygaszał znajomość. szkoda czasu i energii na kolegowanie się z takimi frajerami. przecież po takiej akcji straciłbym do niego jakikolwiek szacunek. lepiej szukać sobie kumpli którzy wiedza co jest 5.
Alfa zapłodni, beciak wychowa. Natura.
#bigkahunadick #cytatywielkichludzi #wielcypolacy