Jakie dostaliście podwyżki czynszu w tym roku? Za miesiąc kończy mi się umowa ale chciałbym ją przedłużyć. Boje się tylko tej podwyżki. Warto negocjować w takiej sytuacji? #wynajem #mieszkanie #nieruchomosci #pytanie
@perfumowyswir: wzrostowicze, zdecydujcie się. XD Ps. Energydrink w tym wykopowym universum był emigrantem zarobkowym. Ja mieszkam w Polsce a za granicę jeżdżę tylko dla przyjemności. ( ͡°͜ʖ͡°) chciałbym móc powiedzieć sprawdzam i zobaczyć kto jest kto ( ͡º͜ʖ͡º) myślę, że wyszłoby śmiesznie. Panie M.B., odwróć pan karty i pokaż kto jest kto (⌐͡■͜ʖ
@Tempton: U mnie 300 zł z czego stówka to niezależna podwyżka cen mediów (landlord pokazał papiery), szczerze to nawet nie chciało mi się negocjować bo i tak mam w miarę dobrą cene w stosunku do standardu a chłop ma totalnie w------e
@Tempton: nie zwlekaj: umowę możesz przedłużyć juz przecież zawczasu. jeśli będzie z tym problem, to przynajmniej będziesz wiedział na czym stoisz i miał czas by poszukać nowego lokum.
źródło: jesli-sie-boisz-juz-jestes-niewolnikiem-mem-grzegorz-braun
PobierzPs. Energydrink w tym wykopowym universum był emigrantem zarobkowym. Ja mieszkam w Polsce a za granicę jeżdżę tylko dla przyjemności. ( ͡° ͜ʖ ͡°) chciałbym móc powiedzieć sprawdzam i zobaczyć kto jest kto ( ͡º ͜ʖ͡º) myślę, że wyszłoby śmiesznie. Panie M.B., odwróć pan karty i pokaż kto jest kto (⌐ ͡■ ͜ʖ
źródło: IMG_3311
PobierzA mieszkanie to kawalerka 31m z dużym balkonem blisko centrum (10 minut tramwajem)