Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +440
Jak bardzo wierzycie w teorię martwego internetu?
Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe
Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe

źródło: 528B954A-3D48-49E7-805A-EF656DC6377D
Pobierz
Bunch +1
Hej, jak mogę rozwiązać problem z odpaleniem gry? Dostaje taki komunikat....
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej ale problem pozostał. Chciałem sobie odpalić grę Indiana Jones & Wielki krąg.
Co muszę zrobić?
Mój sprzęt:
Ryzen 7 1700X 8core,
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej ale problem pozostał. Chciałem sobie odpalić grę Indiana Jones & Wielki krąg.
Co muszę zrobić?
Mój sprzęt:
Ryzen 7 1700X 8core,

źródło: Screenshot_1305
Pobierz
Ile jeszcze musi być sytuacji jak z #bezdomnyrekin albo tatuażem i molestowaniem jakiejś atencjuszki, żebyście zrozumieli, że prawo do procesu, obrony i sprawiedliwej kary jest podstawą cywilizowanych państw demokratycznych?
#falszyweoskarzenie #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
@cordianss: Pozbądź się złudzeń, że wykopki są jakkolwiek inni od reszty motłochu.
@cordianss: walenie konia przy dzieciach, które matki zdążyły zabrać z miejsca zdarzenia przed przyjazdem policji to faktycznie nic dla fanów facetów w sukienkach xD
Samosądu dokonała policja widząc księdza z ch*jem w ręce, ksiądz przyjął niski wymiar kary, a gdy sprawę podchwyciły media to rzucił się pod pociąg.
Oczywiście na mediach pisowskich o incydencie ani słowa póki siądź nie zmarł, wtedy go wzięli
https://wykop.pl/wpis/72441459/postepowo-i-kolorowo-w-tych-stanach-wywijanie-odwl
Znajdz slownik i sprawdz co znaczy to slowo XD
Obrzydliwe jest to co mówisz, pomawiasz kogoś, a nie masz pojęcia jak naprawdę było. Od tego jest sąd i policja, żeby sprawę zbadać i wymierzyć
@cordianss: policja już wydała wyrok, ksiądz miał prawo się nie zgodzić i skierować sprawę do sądu, ale uznał swoją winę
@cordianss: vice versa, gloryfikowanie pedofilii to straszny rak na którym polski kościół traci z roku na rok
Gdyby jakis lgbt walil konia na plazy pisowcy i kofna tez by go bronila czy byloby wyjscie z UE? XD
@cordianss: xD jakbym walił konia przy dzieciach na plaży, to śmiało wklejaj
ludzie dzielą się na tych, których lubimy bardziej i mniej, tak działa świat, tak działa ewolucja
Komentarz usunięty przez autora
@cordianss: XDD on z tego zrezygnował przyjmując mandat i przyznając swoją winę. Czego nie rozumiesz?
@cordianss: nikt samosadu nie robił- to nadinterpretacja. Ksiadz walił konia i dostał mandat, to wszystko.