Aktywne Wpisy

derek25 +2306
Kiedyś wszystkie niedziele były handlowe i komu to przeszkadzało? Nikt nie tracił czasu na debatowanie i naprawianie jakiejś #!$%@? ustawy.
Składam wniosek formalny o wszystkie niedziele handlowe.
Kto z Pań Mirabelek i Panów Mirków jest za proszę o podniesienie ręki i danie plusa.
#sejm
Składam wniosek formalny o wszystkie niedziele handlowe.
Kto z Pań Mirabelek i Panów Mirków jest za proszę o podniesienie ręki i danie plusa.
#sejm

202492 +415

Odkąd Grusch wystąpił przed kongresem, coraz więcej pilotów zaczęło zgłaszać przypadki UAP/UFO nad Atlantykiem i Pacyfikiem.
Niektóre z tych UAP poruszały się w bardzo nieprzewidywalny sposób często lecąc prosto na drugie, piloci opisali to że wygląda to jak "dogfighting" czyli taka typowa walka powietrzna (A raczej to w jaki sposób się poruszali na to wyglądał, żadnych laserów czy wybuchów nie było)
Niekoniecznie oznacza to że przez Gruscha nagle więcej UAP sie pojawia, a raczej piloci mają więcej odwagi(?) mówić o tym publicznie
#ufo
Nie śledziłem za bardzo w sumie co tam poszło dalej, ostatni news jaki widziałem to w TV przypadkiem, że USA się zadeklarowały, że mają ciała obcych cywilizacji czy coś takiego
@Lefty: bo był dyrektorem NRO i agentem CIA
jakby był zwykłym chłopkiem roztropkiem to bym mu nie wierzył
@Lefty: Wraz z ustawą Schumera rząd będzie miał prawo do wywłaszczenia wszelkich pozyskanych technologii nieznanego pochodzenia i dowodów, które mogą być kontrolowane przez podmioty prywatne. W sumie został jeszcze departament energii, który nie podlega nadzorowi ze strony kongresu.
A no i zapomniałbym
XD na końcu
no i właśnie dokładnie o to mi chodzi ¯\(ツ)/¯ że ten kto tym steruje musi sam wyrazić zgodę na bycie ujawnionym
@Lefty: No tak średnio bym powiedział, ale niech będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zrobić coś takiego "zgodnie z prawem" jest pozbawione sensu, bo to prawo ustanawia ten