Aktywne Wpisy

w__x +267
Stan Wykopu Anno Domini 2026
#wykop #polska #ciekawostki #moderacjacontent #nowywykop #internet #20latwykopu
@m__b @wykop Dlaczego to robicie?
Dlaczego niszczycie ten portal, nie zależy Wam na tym, żeby działał i funkcjonował? Czemu celowo robicie wszystko, żeby zabić Wykop po
#wykop #polska #ciekawostki #moderacjacontent #nowywykop #internet #20latwykopu
@m__b @wykop Dlaczego to robicie?
Dlaczego niszczycie ten portal, nie zależy Wam na tym, żeby działał i funkcjonował? Czemu celowo robicie wszystko, żeby zabić Wykop po
źródło: IMG_20260410_203352
Pobierz
lubie-sernik +1
Gdzie?
- Zakopane 29.3% (17)
- Katowice 55.2% (32)
- Inne - komentarz 15.5% (9)

Ogólnie szanuje waszą aktywność, robicie wiele dobrego dla pieszych ale nie podoba mi się to co zrobiliście w sprawie zajścia z 19 lutego na ul. Noakowskiego.
Dlaczego jak kierowcy przeginają to wrzucacie filmy, na Youtube, shorty, na FB wszędzie gdzie się da a jak wy przegięliście to oczywiście nie ma żadnego filmu bo kierowca był starszy i sprawa została rozwiązana polubownie. Bardzo słabe zachowanie, bardzo... Mogliście opublikować zarówno film jak i oświadczenie i byli byście transparentni. A tak to mamy co mamy... Dodatkowo po całej akcji mocno przegiętej z waszej strony według świadków zamiast już odpuścić to dalej tam staliście i nagrywaliście. Kontent widzę jest najważniejszy.
Szkoda że Was akurat w tym nikt nie nagrał to wtedy zobaczylibyśmy jak przeginają czasem tacy aktywiści.
https://miejskireporter.pl/awantura-w-srodmiesciu-agresywny-aktywista-rowerowy-wybil-szybe-w-aucie-78-latka/
#konfitura #samochodoza #warszawa #stopcham
źródło: eZy-Watermark_19-02-2026_05-28-50-8620PM
PobierzNa początku sam ich oglądałem, ale teraz widać że dochodzi do takich absurdów, tak prowokują, byle by był materiał. Zamiast sensownego, naturalnego materiału, prawdziwego, to znaleźli sobie z tego sposób na życie.
Samochoda obsrał gacie, bo wie że sp.... A najgorsze są, że są tu
źródło: image
PobierzProblem w tym, że pilnowanie porządku przez p0licję w tym kraju nie istnieje więc pyerdolenie o obowiązujących procedurach to kpina
@derek25: Może jeszcze "obrabiają" materiał, cierpliwości ;)
@derek25: Co "odpuścić"? Legalne stanie i legalne nagrywanie?
No moim zdaniem skoro była już tak mocna eskalacja konfliktu można było już odpuścić w tym dniu dalsze nagrywanie.
Ogólnie obrzydliwy artykul
@derek25: widziałem to wczorajsze oświadczenie, ale jednak może zmienią zdanie i coś wrzuca na dniach ;)
Obrona konieczna to jest wskoczenia komuś na dach i skopanie szyby no nie mam słów. Skoro już go przewiozło na masce to jak się już zatrzymał to powinien szybko zeskoczyć i zablokować auto żeby mu uciekł a nie wskakiwac na dach i kopać szybę.
Pewnie jakby tak było to by opublikowali film. Podejrzewam, że puściły mu nerwy i rozwalił ją jak samochód już się zatrzymał albo z innego powodu ustało zagrożenie.
Nadal uważam, że powinien brać to na klatę, opublikować film, pociągnąć kierowcę do odpowiedzialności oraz sam ponieść konsekwencje.
Komentarz usunięty przez moderatora
@derek25: tzn kierowca zjechał z jezdni i potrącił pieszego, wioząc go na masce, ale to pieszy przegiął? ty widzisz co napisałeś w ogóle? xDDD
poza tym jestem pewien że film z zajścia się pojawi, oni
@new-object: dokładnie tak nawet nic nie widzieli, nic nie czytali ale bronią jak lwy
Tu jeszcze relacja jakiegoś świadka z biurowca, z tej relacji widać ewidentnie Wojtkowi puściły hamulce i przegiął i to mocno
źródło: d2724d3938f39374a9843ca5d48fe905216f0c11a050cb722c54da1731059506
Pobierz@nairoht: na youtube nie ma granic. Bo jak przekraczasz granicę masz lajki, atencję i hajs. I to jest chore.
@new-object: gdyby policja zabrała się do roboty to byśmy już dawno zapomnieli o konfiturze