Aktywne Wpisy
mirko_anonim +27
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
jmuhha +8
Co byście tu zmienili
Jeszcze bardziej nie zrozumiem fanów którym się to podoba
#tacohemingway był najlepszy i dotykał serduszka gdy śpiewał o błądzeniu po Warszawie za niedoścignioną miłością i zagubieniu pokoleniowym, a nie o tym że stać go na wszystko. Ja rozumiem zasadę że po prostu raper tworzy na podstawie tego co przeżywa i pieniądze po prostu są teraz jego nową rzeczywistością więc o tym rapuje, ale i tak słabe to.
@chilon: nic takiego nie powiedzialem
C'nie
@PeterGosling: Nie kazdy rap ma w zamyśle miec jakiś porywający tekst. Niektóre kawałki mają tylko bujać i dobrze brzmieć, czy być inną rytmiczną zabawą. Obu nam potrzeba
Dokładnie takie same zjawiskowo zachodzi w przypadku kina gdzie najpopularniejszy jest temat superbohaterów i romantyczne komedie.