@mirko_anonim: wyobraz sobie teraz że tak będzie wyglądać całe Twoje przyszłe życie z nią, prędzej czy później psycha Ci siądzie. związki to powinny być relacje partnerskie, czasem Ty dajesz od siebie wiecej czasem druga strona ale równowaga musi być zachowana. oczekiwanie że zawsze będziesz podawał gotowe rozwiązania i obrażanie sie kiedy nie dostaje tego co chce nie świadczą zbyt dobrze o jej dojrzałości. zadaj sobie pytanie czy to wszystko jest
@mirko_anonim: no i tutaj mamy problem bo jako studentka nie poznala zycia, dopiero jak pojdzie po studiach do normalnej pracy to zobaczy co to znaczy obowiazek stawienia sie w niej i przestrzegania regul a nie glupie fochowanie, niestety tutaj pomoze tylko czas i nabycie przez nia doswiadczenia do tego czasu albo jedziesz z nia na tej desce albo sie ewakuujesz i szukasz kogos z podobnymi doswiadczeniem zyciowym jak Twoje, musisz
@mirko_anonim: Chyba dobrze wiesz do czego to zamierza ale starasz się wyprzeć xD Jak chce się poczuć jak księżniczka to niech zaoferuje coś w zamian odpowiedniego xD jak nie to elo
✨ Autor wpisu (OP): Noo, mówiłem, ale ona twierdzi, że facet powinien takie rzeczy robić a ja to bym żadnej inicjatywy nie wykazywał. Od kiedy poprosiła o zmiane tego, tak też zrobiłem. Zacząłem proponować wyjścia, mniejsze lub większe, pytam czy ma ochote wyjść tego i tamtego dnia, ale no jakby nie wiem, to za mało dla niej. Chyba oczekuje, że każdy dzien zaplanuje i ona sobie wybierze kiedy i co. Mam
@mirko_anonim: kurna strasznie się tego słucha, jakbym słuchał o swoim poprzednim związku gdzie dziewczyna chciała wiecznie atencji, w momencie nawet kiedy chorowałem i ledwo widziałem na oczy to ona nawet wtedy była zła, ze nie pajacuje przy niej xD
To nie jest jej pierwszy związek, więc nie wiem jak wyglądał jej poprzedni. Ale mówiła, że jej były był przylepą(czyli tak jak ona) i może traktował ją jak księżniczkę
@mirko_anonim: typowy kobiecy hive mind, chłopak jej koleżanki swojej dziewczynie coś organizuje to ty tez musisz, pewnie zbyt inteligentna też nie jest co?
@mirko_anonim: musisz z----ć chłopaka tej koleżanki, że chyba go popier****, że co tydzień gdzieś wychodzą└[⚆ᴥ⚆]┘ ALBO weź do niego nr i po chłopsku zorganizujcie wspólne wycieczki (oczywiście jego pomysł, bo ty nie będziesz tracić czasu) └[⚆ᴥ⚆]┘
A gotuje chociaż i bara bara ok?
Bo jak nie...
@mirko_anonim: a baba cały czas robi lody :)
kolejna toksyczna księżniczka
@mirko_anonim: Po takim tekście pokazałbym jej gdzie są drzwi.
Skaczesz, cucku, tylko tego nie widzisz.
Na szczęście, to juz za mna (。◕‿‿◕。)
@mirko_anonim: czerwone flagi na horyzoncie
musisz z----ć chłopaka tej koleżanki, że chyba go popier****, że co tydzień gdzieś wychodzą└[⚆ᴥ⚆]┘
ALBO
weź do niego nr i po chłopsku zorganizujcie wspólne wycieczki (oczywiście jego pomysł, bo ty nie będziesz tracić czasu) └[⚆ᴥ⚆]┘