Aktywne Wpisy

Nutaharion +1028
1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
źródło: 45-1
Pobierz
Variv +360
#januszebiznesu #inpost
Pamiętajcie, żaden biznes, żaden przedsiębiorca nie jest waszym kumplem. On chce tylko na was zarobić maksymalizując zyski.
Dlatego biznes stymuluje imigrację. Zyski dla CEO, a koszty społeczne dla was.
Pamiętajcie, żaden biznes, żaden przedsiębiorca nie jest waszym kumplem. On chce tylko na was zarobić maksymalizując zyski.
Dlatego biznes stymuluje imigrację. Zyski dla CEO, a koszty społeczne dla was.
źródło: temp_file5537368078065673974
Pobierz

Jak pokochać drugą osobę?
W życiu nie kochałem żadnej dziewczyny z którą się spotykałem. Nie czułem nigdy nawet głupiego zauroczenia. Pakuje się w związki tylko po to bo nie chce być sam na tym świecie. Chciałbym kogoś pokochać ale ile bym nie próbował to inni ludzie są dla mnie obojętni. Gdzieś w środku jedyne co czuje to właśnie głupi strach przed samotnością i nic więcej. W związkach staram się nie dlatego że mi zależy a dlatego żeby nie skończyć samemu.
Niedawno skończyłem długi związek i myślałem że może chociaż chwilę będzie mi szkoda tego wszystkiego, że może ona gdzieś będzie pojawiać mi się w myślach. Nie było tak, jedyne co mnie dotknęło to tylko to że znów będę samotny i nic więcej. Ona w myślach nie pojawiła się ani razu.
Nie chce udawać resztę życia że zależy mi na ludziach którzy nic dla mnie nie znaczą. Nie mam siły udawać emocji i kłamać że coś czuję. Nie wiem jednak co zrobić by coś poczuć, chociaż cokolwiek. Chciałbym poczuć coś do drugiej osoby bo nie mam już siły udawać zainteresowania ludźmi których potrzebuje tylko by stanowili żywe tło w moim otoczeniu
#samotnosc #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim