@Rasteris Dalej i tak potrzeba ciężarówki i kierowcy i nikt nic nie zamiata. A jak doliczysz koszty dwóch więcej przeładunków, budowy placów buforowych i przeładunkowych, znacznie dłuższa podróż konentenera to się okaże że nie będzie taniej, a będzie gorzej. Jakby było inaczej to by działało jak to sobie wymyśliłeś.
@Kamokamo: Dosłownie godzinę temu byłem świadkiem jak taki saszka próbował ładować akumulator linką celną, która służyła mu za przedłużenie przewodów do ładowania aku. Więc powodzenia życzę z saszkami w roli kierowców.
kurs mający zrobić z dowolnego debila w 45h kierowcę (a tyle trwa obecnie C+E) to nie jest rocket science
@megawatt: I nikt takiego nie chce zatrudnić bo robi więcej szkód jak zarabia pieniędzy. Za dwa tygodnie do szkoły dzieciaku, powyciskaj pryszcze żeby wstydu nie było.
@dam115: Mi się nie skończyło, dalej wyprzedzam znaczna różnica prędkości według mnie to 2km/h więcej, zapraszam do sądu :) Martwy przepis, no ale wielu kierowców się boi.
I nikt takiego nie chce zatrudnić bo robi więcej szkód jak zarabia pieniędzy. Za dwa tygodnie do szkoły dzieciaku, powyciskaj pryszcze żeby wstydu nie było.
@wezsepigulke: w sytuacji krajowego strajku tirowców (którego oczywiście nie będzie - ale o którym srający do żwira piszą co miesiąc)?
@dam115: ciekawe, że kierowcy mają błędne poczucie wyższości. Nie tylko te jelopy tirowce, ogólnie ludziom za kółkiem odpierdyla, a widocznie zawodowi (busiarze, tirowcy, taxiarze) siedzą tyle lat za kółkiem, że mają #!$%@? we łbach razy sto
Mirki i Mirabelki, jutro będę pierwszy raz w Szczecinie na dwa dni. Co polecacie zobaczyć? Jestem z koleżką Anglikiem więc fajnie by było ogarnąć coś ciekawego i pokazać mu Polskę z fajnej strony #szczecin #podroze
koniec świeżych bułek, wędlin itp itd. xD
#bekaztransa #heheszki #humor
@megawatt: I nikt takiego nie chce zatrudnić bo robi więcej szkód jak zarabia pieniędzy. Za dwa tygodnie do szkoły dzieciaku, powyciskaj pryszcze żeby wstydu nie było.
Martwy przepis, no ale wielu kierowców się boi.
@wezsepigulke: w sytuacji krajowego strajku tirowców (którego oczywiście nie będzie - ale o którym srający do żwira piszą co miesiąc)?
Dlatego Tesla Semi i #!$%@?ć transów. Do piekarni nieroby ciasto lepić. XD
@wezsepigulke: keksę
@TomdeX: keksę xD x2
Tak, zastrajkują rolnicy/tirowcy/górnicy/nauczyciele/kanalarze/#!$%@? wie kto i wszyscy umrzemy.
W Polsce są raptem dwie grupy zawodowe trudne do zastąpienia:
- energetycy;
- kontrolerzy lotów.
I obie zarabiają stosunkowo dużo, z grubsza
@wezsepigulke: Bez ujęcia ile procent pojazdów na drogach to poszczeglne typy to jest gówno a nie dane.