Aktywne Wpisy

Mokotowski +47
źródło: temp_file1785791522995993488
Pobierz
Myslovitz +305
Mirasy sprawa jest, moja znajoma zbiera na leczenie raka i rehabilitacje.
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
źródło: temp_file5446497774422504418
Pobierz

W ogóle dziwne, że u nas ludzie tak masowo w to powchodzili, chyba przez słabą edukację ekonomiczną pokolenia PRL, nie wiem.
- Halo, tu sasza, panie mick, spłuczka nam się popsuła w wc
- Już lecę pędzę
XD
#nieruchomosci #biznes #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
Jak ktoś nie ma kwalifikacji, to pozostaje mu uganianie się za imigrantami i bawienie w remonty, malowanie i modlenie się by ktoś nie zdemolował kwadratu i płacił co miesiąc.
Lokata to szukanie po kilku bankach ofert po 100k na 3 msc dla nowych klientów, więc realnie nie da się tego zrobić.
Akcje, ETFy, to nie tylko ryzyko braku zarobku, ale też duże
W kontraktowniach klepiąc g---o tak, w big tech-ach w stolicy to już da się, jeśli uwzględniać equity.
No albo klepać g---o, ale bezpośrednio na zagranicę, pomijając kontraktowanie
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/uchodzcy-wola-juz-niemcy-niz-polske-dlaczego/0t90p3x
źródło: IMG_20230812_200016
Pobierz@rwrcrw dobre nieruchomości nie stracą i nie stac na nie złych najemców.