Aktywne Wpisy

b_oski +8
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
źródło: P90416678-the-all-new-bmw-m3-competition-sedan-with-m-xdrive-04-2021-2249px
Pobierz
pq18 +367

źródło: AdventurousPhonyGavial-size_restricted
Pobierzźródło: automat_vs_polautomat_FUCHS
PobierzAczkolwiek każdy CVT to guwno.
No i jak się gdzieś w-------e w bagno jak ostatni debil to manual najlepszy.
@Antibambino:
To jest samochód ozdobny - jest za ciężki, żeby był szybki i ma zbyt krótki rozstaw osi, żeby się dobrze prowadzić, jest zbyt ciasny, żeby udawać GT.
Moje największe, miłosne rozczarowanie.
@siadaj_Kulson: No pewnie, najwięcej się znają taksówkarze, co nie? Swój motocykl naprawiałem wyłącznie na podstawie serwisówki Haynesa. Jeździłem samochodami braci, sióstr i szwagrów. Za eksperta się nie uważam, ale jakieś pojęcie mam. Automat jest dobry dla starych nudziarzy.
"Kwiii, ja to wolę mieć kontrolę nad samochodem! Chrum!"
1. Ci, których nie stać na samochód w automacie, ale zamiast zwyczajnie się do tego przyznać (bo to żaden powód do wstydu), to próbują na siłę jakoś to nieudolnie uzasadniać.
2. Janusze, którzy styczność z automatem mieli tylko raz w życiu i był to zajechany gruz E36 wujka po całce, zespawany z trzech Beemek, dwóch Fiatów