Aktywne Wpisy

MiszczJoda +846
Mirabelki i Mireczki, wypijmy za tych, którzy już z nami nie śmieszkują (╯︵╰,)
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
źródło: 1000085604
Pobierz
konradpra +34

źródło: AdventurousPhonyGavial-size_restricted
Pobierzźródło: automat_vs_polautomat_FUCHS
PobierzAczkolwiek każdy CVT to guwno.
No i jak się gdzieś w-------e w bagno jak ostatni debil to manual najlepszy.
@Antibambino:
To jest samochód ozdobny - jest za ciężki, żeby był szybki i ma zbyt krótki rozstaw osi, żeby się dobrze prowadzić, jest zbyt ciasny, żeby udawać GT.
Moje największe, miłosne rozczarowanie.
"Kwiii, ja to wolę mieć kontrolę nad samochodem! Chrum!"
1. Ci, których nie stać na samochód w automacie, ale zamiast zwyczajnie się do tego przyznać (bo to żaden powód do wstydu), to próbują na siłę jakoś to nieudolnie uzasadniać.
2. Janusze, którzy styczność z automatem mieli tylko raz w życiu i był to zajechany gruz E36 wujka po całce, zespawany z trzech Beemek, dwóch Fiatów