Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Polecicie jakiegoś psychiatrę, który przede wszystkim zrozumie sytuacje i nie będzie robił problemów z wypisaniem l4? Najlepiej Warszawa

Najlepiej na minimum 2 tygodnie max 1 msc, żeby nie było za dużego syfu na swiadectwie pracy.

4 lata temu miałem stany depresyjne i rok brałem leki.
Obecnie mam taką pracę, że mnie wykańcza psychicznie codziennym mobbingiem. Przez to słabo śpię, budzę się w nocy i jestem psychicznie wykończony nadmierną ilością obowiązkow i wyżywaniem się na mnie.

Przed szukaniem nowej pracy chcialbym się zregenerować, wypocząć i mieć pieniądze, bo sytuacja bezrobocia też źle na mnie by wpłynęła.

#psychologia #psychiatria #mobbing #zdrowie #praca #pracbaza

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @cleopatre
Dzięki
A kogoś konkretnie polecasz? Dasz namiary?

Miałem kiedyś konsultacje online przez kamerkę, ale w czasach covid. Teraz zasady nie nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Dr Kalina Chodzicka mnie przyjmowała, chyba dalej funkcjonują wizyty online, co prawda wtedy była "lżejsza" pandemia, ale mój stan nie pozwalał nawet na wychodzenie z domu, miałam ataki paniki na zakupach w Żapce
Trochę zabarwiałam, ale nie jakoś bardzo- powiedziałam wprost, że prosiłabym o zwolnienie, bo nie jest dobrze, przedłużała bez problemu o miesiąc
  • Odpowiedz
@Joa024 Mobbing głównie + piętrzące się problemy przeszłości, zwolniłam się w pewnym sensie, nie przedłużyli mi umowy poprostu, ale byłam świadoma że tak będzie, spokój psychiczny kosztem bezrobocia był boleśnie odczuwalny, ale nie mogłam nic lepszego wtedy zrobić
  • Odpowiedz