Aktywne Wpisy

Teuvo +41
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać

kluha666 +773
Właśnie wróciłem przed chwilą z rozmowy o pracę. Zostałem przyjęty! Nie jest to pracą marzeń, bo to pracownik ochrony, ale lepsze to niż siedzenie w domu na rencie.
#chwalesie #schizofrenia #depresja #praca #pracbaza
#chwalesie #schizofrenia #depresja #praca #pracbaza

#testowanieoprogramowania #pracait #testowanie #qa
Ciekawostka
Instytucje z domeny rządowej i publicznej zawsze z działają z opóźnieniem. Nie zauważają korekty rynkowej i widać, że zatrudniają na „starych, dobrych warunkach”. xD
Jak dla mnie, to straszne głupoty. Czy tracą prace midzi? Nooooooo... nie. Tracą pracę ludzie na pozycjach midów, którzy nie posiadają sensownych umiejętności. Pokłosie zatrudniania ogromnej ilości osób w czasie covida. Spora część testerów manualnych, którzy są midami, nigdy nie powinna dostać pracy w IT, bo zwyczajne nie potrafią obsługiwać komputera.
Straszenie obniżkami - jakimiś cudem, nie znam nikogo, kto w
@Tang0: Nawet Comarch, mimo opinii jaką ma (która jest słuszna) nie podchodzi do tego w ten sposób. Sprzedają głównie ludzi do projektów, na midzie/seniorze mają większą marżę, niż na juniorze. Więc wymieniając kadrę na mniej doświadczoną, stracili by sporo kasy.
No ale jak ktoś płaci seniorom 6k brutto i pisze takie
Już nie mówiąc o tym, że 3% podwyżki to znacznie więcej, niż 40% obniżki które podobno tyrają specjalistów.