@mirko_anonim: Powinieneś wprawić ja w zakłopotanie. Skoro chcieli żeby ustawić sobie kolor, to to zrobiłeś. W czym widzi problem? Głupim osobom trzeba zadawać pytania i patrzyć jak się kompromitują.
pozwala na konfigurację "koloru skóry" na guzikach reakcji ("lajków", etc.). Firma z jakiegoś powodu postanowiła promować, żeby "people of colour" zmienili swoje kolory na odcień, który pasuje do ich koloru skóry
@mirko_anonim: bardzo fajna opcja bo od razu widać które opinie nie są istotne i można je pominąć ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim dlatego te wszystkie brednie od HRów się zwyczajnie ignoruje - nie mówisz im że się zgadzasz, nie zgadzasz czy też że masz inną opinie albo sobie z tego żartujesz. Dostajesz durnego maila od HR - wciskasz Delete.
Odpisałem jej, że identyfikuję się jako biały, heteroseksualny mężczyzna i jednocześnie wspieram "diversity" w firmie, a jeśli uważa, że nie mogę to znaczy, że przemawia przez nią rasizm, jeśli chce mi tego zakazać.
@mirko_anonim: jak to w poprzednim korpo w jakim robiłem, zatrudnili babkę, której głównym zadaniem było przypominanie na grupie żeby utrzymywać czystość na stanowisku pracy... Jak zajęła się ankieta niezadowolenia i powodów odejścia z pracy to przez przypadek wrzuciła to na grupę otwartą. ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: Panie Areczku kolory łapek i tolerancja są dla ludzi kolorowych. Dla Pana mamy obwinianie za całe zło tego świata i bezpłatne nadgodziny.
Pracowałem w korpo gdzie bycie pro-diversity wylewało się litrami, a o takich rzeczach nawet korpo lewaki nie myślały xD
@niochland: zdziwiłbyś się. Sam miałem w robocie jedną właśnie tak odklejoną że wszędzie szukała dyskryminacji i rasizmu ale w końcu wyleciała. Jedna znajoma sama odeszła ze swojego korpo bo jej firma powiedziała że nie będzie robić niczego specjalnego z okazji pride month. Są ludzie którym ideologia wjechała tak na łeb że
@mirko_anonim: pustkę
@rol-ex: dziękuję, to w sumie najlepiej podsumowuje cały p--------k.
@mirko_anonim: bardzo fajna opcja bo od razu widać które opinie nie są istotne i można je pominąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pracowałem w korpo gdzie bycie pro-diversity wylewało się litrami, a o takich rzeczach nawet korpo lewaki nie myślały xD
@mirko_anonim: dołączam się do szefowego XD
To się nazywa lewactwo. W chuuuj agresywny wirus. Atakuje mózg i robi z ofiary idiotę.
@mirko_anonim: Panie Areczku kolory łapek i tolerancja są dla ludzi kolorowych. Dla Pana mamy obwinianie za całe zło tego świata i bezpłatne nadgodziny.
@niochland: zdziwiłbyś się. Sam miałem w robocie jedną właśnie tak odklejoną że wszędzie szukała dyskryminacji i rasizmu ale w końcu wyleciała. Jedna znajoma sama odeszła ze swojego korpo bo jej firma powiedziała że nie będzie robić niczego specjalnego z okazji pride month. Są ludzie którym ideologia wjechała tak na łeb że