Aktywne Wpisy

rales +294
#ralesnatinderze
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach

sosiwoczostkowe +11

@mirko_anonim: pustkę
@rol-ex: dziękuję, to w sumie najlepiej podsumowuje cały p--------k.
@mirko_anonim: bardzo fajna opcja bo od razu widać które opinie nie są istotne i można je pominąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pracowałem w korpo gdzie bycie pro-diversity wylewało się litrami, a o takich rzeczach nawet korpo lewaki nie myślały xD
@mirko_anonim: dołączam się do szefowego XD
To się nazywa lewactwo. W chuuuj agresywny wirus. Atakuje mózg i robi z ofiary idiotę.
@mirko_anonim: Panie Areczku kolory łapek i tolerancja są dla ludzi kolorowych. Dla Pana mamy obwinianie za całe zło tego świata i bezpłatne nadgodziny.
@niochland: zdziwiłbyś się. Sam miałem w robocie jedną właśnie tak odklejoną że wszędzie szukała dyskryminacji i rasizmu ale w końcu wyleciała. Jedna znajoma sama odeszła ze swojego korpo bo jej firma powiedziała że nie będzie robić niczego specjalnego z okazji pride month. Są ludzie którym ideologia wjechała tak na łeb że