Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +11
Jak mnie madgi w pracy wkurzają.
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
o__0 +138
Was też wQrwia, jak ktoś się Was pyta, dlaczego jesteście sami? Jak #!$%@? odpowiedzieć na takie pytanie? Najczęściej zbywam taką osobę. Dla mnie takie pytanie zakrawa na naigrywanie się ze mnie i jest cyniczne, bo zakłada, że faktycznie mógłbym z kimś być. Ale ludzie są wredni. A najbardziej nie lubię, gdy się o to mnie pyta jakaś kobieta, którą można by określić jako atrakcyjną.
Komentarz usunięty przez autora
@Kopytnik_1: "bo jeszcze nie dałaś mi swojego numeru" - przykrywasz to tekstem z humorem albo odpowiedz coś normalnego w stylu "nie znalazłem nikogo odpowiedniego" i przynajmniej nie pokazuj, że masz na tym punkcie jakiś kompleks, bo inteligentna dziewczyna od razu to zauważy.. później się zastanów skąd ten kompleks i dlaczego Cię to
Poza tym żeby padło pytanie "dlaczego" to wpierw musi paść pytanie "czy". Bo zakładam że nikt się tym nie chwali że jest sam.