Aktywne Wpisy
Rozowa miala isc na impreze z kolezankami tzw babski wieczor u jednej z nich do domu. Gdy powiedzialem ze wpadne zobaczyc kto tam bedzie to przyznala ze oprocz 5 kolezanek bedzie takze 2 kolegow z pracy. Pozwolic jej isc czy nie? Broni sie tym ze beda jej dwie kolezanki tez bez partnerow i ze ja kontroluje . Ale jak zaproponowalem ze pojdziemy razem to powiedziala ze mnie nikt nie zapraszal xD #
pozwolic jej isc na ta domowke?
- tak, nie badz tyranem 31.7% (286)
- nie , pojebalo cie? 11.6% (105)
- nie ma takiej opcji, nie daj sie robic w chuja 21.6% (195)
- niech idzie, daj se chlopie z nia spokoj 35.0% (316)
smutny_kojot +106
Właśnie sobie ogrywam Assassina Odyssey i tam można się ruchać z DOSŁOWNIE co drugim napotkanym chłopem. Można oczywiście tego nie robić, ale przepadają wtedy fajne itemy (wiem bo robie save przed kazdą interakcją z facetem), więc Ubisoft poniekąd zmusza graczy do gejostwa. Ale jakby kto pytał, to oni tylko chcą się odwiedzać w szpitalach i decydować o pochówku xD
P.S. Zanim ktoś się zesra, że w starożytnej Grecji widok chłopa z chłopem
P.S. Zanim ktoś się zesra, że w starożytnej Grecji widok chłopa z chłopem
https://kresy.pl/wydarzenia/podolak-polska-i-ukraina-po-wojnie-beda-konkurentami-video/?swcfpc=1&fbclid=IwAR2a1laPAdM7wePckzlaNMqbZX0u3ax8boqMSnikYr168-9zVtSoRSsiiqw_aem_AaexpfzlTtJpxSdBkRF8GEgEP4TX8O4S7_Ka7p-sCK0B1gFEddMlGI-g_V5vIvD50uE
#wojna
Weź się #!$%@? nie kompromituj saszka xD
@wojmad: Ciekawe wnioski wyciągasz. Polska ma interes w tym, żeby Ukraina obroniła się na tyle, żebyśmy nie mieli ruskich wzdłuż całej naszej wschodniej granicy (co już się stało), więc Rosja nie powinna wygrać tej wojny. Ale jednocześnie nie jest w naszym interesie całkowite zwycięstwo Ukrainy, z powodów, o których mówi
@tekserew: niby w czym? xD
@wojmad: XDDDDDDDDDDDD
Dlaczego przez ostatnie 30lat nikt nie dostrzegał tego potencjału i tam nie inwestował miliardów tylko jak Putin zaczął bombardować ten kraj to nagle wyszło że Ukraina to jest światowa potęga gospodarcza? Wytłumaczysz mi ten fenomen?
No. Każdy lubi inwestować w kraju z którego uciekli wszyscy co miali jakiekolwiek wykształcenie.
@wojmad: xDDDDDD
Dlatego w czasie pokoju została daleko za Polską? Dlatego inwestycje zagraniczne na Ukrainie przed wojną i Majdanem były większe niż w Polsce? Czy może dlatego Rosja napadła Ukrainę, bo ta stawała się zbyt potężna?
Weź chociaż wymyśl coś lepszego czego nie można jednym pierdnięciem obalić
@tekserew: żaden szur nie miał i nie ma racji
@wojmad: czekaj, my jesteśmy teraz tym liderem? ( ͡° ͜ʖ ͡°) gospodarczym? politycznym? :D
@wojmad: bo nią jesteś. I dodatkowo postujesz linki z kresy.ru najbardziej onucowego portalu XD WyŁoNcZ tv WłOnCz myslenie, co nie Wania? XD
@tekserew: kiedy i gdzie się tak okazało xD
@tekserew: xD
@wojmad: nadal jestes