Aktywne Wpisy
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
tomrex88 0
Moglibyście być w związku z wyższą od siebie dziewczyną?
- Tak 61.5% (56)
- Nie 38.5% (35)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@ZacharJasz92: Kiedyś do oryginalnej gry zapodałem no-cd-crack, żeby nie trzymać ciągle płyty w napędzie (chamówa ze strony producentów gier).
To też jest do złamania, pamiętam jak wyszedł Assasin's Creed II z takim rozwiązaniem i crackerzy grali w grę żeby zbierać dane z serwera, i z tego co pamiętam był początkowo taki prymitywny crack, że się stawiało fejkowy serwer u siebie na
To jest jakieś urban legend, nie wyobrażam sobie jakby to miało działać niby. Po pierwsze, nikt za bardzo nie ma bezpośredniego kontaktu z tymi ludźmi, a na social mediach nikt z
To faktycznie już ciężki temat był, ale pewnie utalentowani ludzie i to by przeskoczyli, tylko właśnie problemem jest to o czym piszesz wcześniej, mało komu już się chce. Pirackie wersje gier głównie
To to jeszcze nic, ja kiedyś musiałem zapodać cracka bo gówniane zabezpieczenie jakie zastosował producent po prostu u mnie nie chciało działać, mimo usilnych prób, i wielokrotnego kontaktu z wydawcą, i jedyne co ostatecznie zaproponował wydawca to zwrot pieniędzy za grę xD
Kiedyś była też taka historia z którąś częścią Hitmana, że
Czekam już prawie rok na parę gier typu Octopath Traveller 2 by było zcrackowane.
Poradziłem sobie i gram sobie po prostu na emulatorze Nintendo switch
No właśnie nie, najnowsze wersje Denuvo aktualnie umie złamać jedynie ruska crackerka ze schizofrenią i manią wielkości (uważa na przykład, że potrafi zobaczyć kod jak coś fizycznego). Praktycznie wszystkie inne grupy się poddały.
@brakloginuf: Dzisiaj to jest właśnie dużo trudniejsze
@brakloginuf: Jest to poziom 100x wyższy niż kiedyś, kiedyś wystarczyło zmienić jedną instrukcję w pliku binarnym i gotowe, dzisiaj (a nawet i 15 lat temu) były zabezpieczenia w postaci driverów (vide SecuROM, SafeDisc) gdzie taka podmiana jednej instrukcji nic nie
@brakloginuf: Tu masz listę gier z Denuvo, które do tej pory nie są scrackowane:
https://www.reddit.com/r/CrackWatch/comments/p9ak4n/crack_watch_games/
@brakloginuf: iksde