Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Taka kobieta, co pokocha przegrywka to największy skarb na świecie. Julka nawet by jej do stóp nie dorastała. Nie wiem skąd to parcie na julki jak to od nich trzeba uciekać jak najdalej, bo to puste, tępe i pełne STD. A ich mordy tez mi się odpodobały.
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: Mnie nie zaczepiają z wiadomych względów, ale nie mam pretensji, bo i tak dobrze mi jest samej. Nie widzę powodu, żeby ktoś się zmuszał by ze mną być i dobrze. Nie mieszam z błotem ludzi, bo sama jestem nikim i wiem jak to boli, gdy cię ktoś dobija.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @whitepilled_ tak, zgadzam się że jak się jest brzydkim i biednym jest ciężko ale nieraz nic innego nie pozostaje. Nie można założyć że blackpill zawsze będzie działać i nie można wykluczyć że blackpill zadziała. Poddaje tylko moje podejście do sprawy. Zdarzają się pary gdzie facet jest naprawdę bardzo brzydki i biedny i ma kobietę, nieważne czy to jest nisza czy nie. Najważniejsze że takie są. Prawdopodobieństwo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mówienie, że blackpill czasem działa nie jest poprawne. Blackpill po prostu opisuje różne fakty, statystyki, zachowania, które PRZEWAŻNIE występują i będą występować. Co do twojego podejścia to uważam, że nie ma żadnego praktycznego sensu. Ja proponuję looksmaxing i moneymaxing, żeby po prostu prowadzić godne życie, a nie po to żeby znaleźć kobietę. Za długo już żyję i za dużo widziałem, żeby uwierzyć w istnienie miłości bezwarunkowej. Związki to układy.
  • Odpowiedz