Aktywne Wpisy

kapazgon +1
Dawno wrzucałam krzyżówki i łamigłówki. Piszcie w komciu swoje odpowiedzi. (。◕‿‿◕。)

Linnior88 +1
#damskiprzegryw coraz ciężej mi się żyje z borderline , rozwalilam sobie tym każdy związek bo mam potężne wahania nastrojów , szybko zmieniam mood i nie radzę sobie z własnymi uczuciami
Czasem mnie nachodzi myśl , że gdyby nie to paskudne coś to nadal byłabym z moim wieloletnim narzeczonym
Wszystko co czuje jest przejaskrawione potrafię bardzo kochać ale też strasznie nienawidzić
Często też sama sobie robię na złość żeby się "ukarać " najgorsze
Czasem mnie nachodzi myśl , że gdyby nie to paskudne coś to nadal byłabym z moim wieloletnim narzeczonym
Wszystko co czuje jest przejaskrawione potrafię bardzo kochać ale też strasznie nienawidzić
Często też sama sobie robię na złość żeby się "ukarać " najgorsze
Trzymajcie kciuki za dobre losowania w poniedziałek!
_____
21. Polska - 20.750
_____
#pomeczowyrankinguefa #mecz #pilkanozna #legia #ekstraklasa #uefa #ligakonferencji #pzpn
Komentarz usunięty przez autora
Ogólnie nie wiem skąd u nas w kraju przeświadczenie, że 14 czy 15 miejsce jest dla nas nieosiągalne - biorąc pod uwagę popularność ligi, budżety, itd. powinniśmy celować w top8-12, szczególnie że obecna formuła rozgrywek jest dla nas lepsza niż ta, która była wcześniej (z LM i LE)
@WypokwykopowyMirek: 10. miejsce, ale może się okazać, że 11. jeśli Ligę Mistrzów wygrywa zespół, który w lidze krajowej zajął miejsce premiowane udziałem w fazie grupowej