@Bubbo: Zauważyłem że dużo ludzi tu nie lubi Sainza i tą sytuację rozpatrują przez pryzmat swojej niechęci. O ile lubię Piastriego i uważam go za jeden z większych talentów w ostatnich latach, tak w tym zakręcie pojechal bardzo optymistycznie. Takie jego prawo, jest rookie, jakby wydało to dopiero bysmy się nad tym spuszczali.
@WielkiPowrut88: Oczywiście, że tak w 16 i 19 wina Ver bo go nie lubią, a w 23 wina Sai, bo go nie lubią. @EtaCarinae Ano racing incident. Piastri mógł dać po hamulcach jak widział co się dzieje, Sainz zrobić za dużo nie mógł, bo miał Hama po zewnętrznej. Ver z poprzednich lat już się nauczył jak to wygląda i tym razem obrał linię na zewnątrz xD
@Bubbo: Jest moda na hejtowanie Sainza, bo pomimo tego że jest wolniejszy niż Klekle, to kończył wyżej w generalce i w tym sezonie nawet był przez jakiś czas nad nim. Solidny kierowca, ma swoje odpały, ale mam wrażenie że czasem na siłę się ludzie do niego p------------ą i dyskredytują jego osiągnięcia bo podważa autorytet Karolka z Monako, no i nie daje się tak dymać idiotycznym pomysłom Ferrari. Przypomina mi trochę
#pkp #pociagi #kolej #zalesie K---a specjalnie śniadania nie jadłem zeby sie w WARSie nawpierdzielać, a oni nie podpięli w ogole restauracji do mojego składu. Specjalnie kupiłem bilet na pociąg z WARSem. Gdzie jest UOKIK jak jest potrzebny?! Gdzie to zglosic? Teraz bede 5h głodny jechał...
Macie analizę trzech podobnych sytuacji w T1 na Spa i dalej sobie hejtujcie Sainza, że to jego wina xD
#f1
@EtaCarinae Ano racing incident. Piastri mógł dać po hamulcach jak widział co się dzieje, Sainz zrobić za dużo nie mógł, bo miał Hama po zewnętrznej. Ver z poprzednich lat już się nauczył jak to wygląda i tym razem obrał linię na zewnątrz xD
Po prostu mnie
źródło: FB_IMG_1690924560743
Pobierz