Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#rozowepaski z jakiego powodu odrzucalyscie mężczyzn w swoim życiu którym się podobalyscie? Czy żałujecie tego po czasie? #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim
spermienie, chęć bycia sponsorem i zamknięcia w złotej klatce aby mnie niby chronić przed światem (xD) chwalenie się ile to on miał partnerek w łóżku (no kilka razy można popełnić błąd, może się coś nie udać, no ale bez przesady xD), onsy, fwb - odsiewanie na wstępie xD, imprezowy tryb życia (ja jestem ponoć nerdem i na imprezy szłam pod przymusem, także totalne przeciwieństwo xD), brak długoterminowego myślenia (na przykład
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie nadawaliśmy na tych samych falach w kilku przypadkach, zbyt znacząca różnica poglądów, zbyt daleka odległość też się zdarzyła. Do kilku nie czułam nic prócz sympatii, niestety.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Z powodu, przepraszam za wyrażenie, bycia takim "p--------m". Czyli brak charyzmy, pewności siebie, śmiałości, ogarnięcia, obrotności, ambicji życiowych. Wygląd nie miał zazwyczaj pierwszorzędnego znaczenia, ale odrzucałam facetów niezadbanych, brzuchatych i niskich. Combo niski + ulany na maksa mnie odrzuca...

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz