Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +122
Jakby ktoś jeszcze myślał , że ten system nie jest po to by wykorzystać obywateli
zdjęcie zrobione 20 min temu
#systemkaucyjny #aldi
zdjęcie zrobione 20 min temu
#systemkaucyjny #aldi
źródło: image
Pobierz
Randy_the_Ram +62
źródło: 1000006893
Pobierz

@Dawul: Poczytaj o polskim boksie i o Wasilewskim w szczególności zanim zapragniesz być inteligentnym.
Kiedyś Wasyl z----ł się do Szpilki, że bodaj miesiąc przed walką jeździł na koniu, co mogło narazić go na kontuzję wykluczającą z walki. Podejrzewam, że Wasyl od dawna takie zapisy stosuje i teraz przycisnął Diablo do muru.
Inna
Kto kłamie? Pewnie się nie dowiemy nigdy.
W kwestiach umów nie wierzyłbym pięściarzom.
@Dawul: Nie będę Ci wypisywał rozprawek o Polskim boksie, masz o tym artykuły, pisałem Ci to już. Wystarczy czytać, polecam np, dlaczego zawodnicy od Borka nie byli wpisywani na Boxrec, albo w jaki sposob Wasilewski podebral zawodnika Grabowskiemu/Borkowi Balskiego. A to
@christian-huygens: No ale Wasilewski też twierdził że Balski zaboksuje bo może, a potem jednak nie występował bo go Grabowski z Borkiem zablokowali.
Więc w środowisku Polskiego Boksu wszystko jest możliwe, a ja nie wierze nikomu z nich.
@christian-huygens: a czego sie spodziewasz po youtuberze scamerze, grubasie obłudniku, gościu znanym z programu o piciu i imprezowaniu oraz dwóch no nameach ?
@Dawul: Dalej nie czytam, skoro Ty nie rozumiesz tekstu którego czytasz i do tego kłamiesz.
Czyli rozumiem, ze nie podasz mi zadnej takiej wypowiedzi, bo takiej wypowiedzi nie było, a Ty sobie ja wymysliles ( ͡° ͜ʖ ͡°)?