Aktywne Wpisy

I chłop już se spaceruje po Wenecji, obecnie jest na placu św Marka. To tutaj zwaze były przebitki w teleekspresie jak Wenecje zalewało . Miasto bardzo piękne, ale ilość ludzi jaka tu się pałęta jest przeogromna. To nie jest w zasadzie miasto tylko skansen z drogimi butikami i restauracjami w których mocna przepłacisz . Gdybym wiedział ze tu tak tłoczno to bym nawet tu się nie pchał . Podobnie było w Wiedniu
źródło: image_picker_C32B80DE-CE41-4D39-8AEE-637F9397C513-43761-000004C6BC50DB1C
Pobierz
Smarek37 +86
#remontujzwykopem #lazienka #patodeweloperka #elektryka
Tak sobie deweloperuch puścił przewód w łazience. 115 od podłogi poziomo, idealnie w miejscu gdzie montuje się zabudowę wc. Uj tam, że ty mogłeś nieświadomie go przewiercić, ważne że 2 metry przewodu zaoszczędzone.
Tak sobie deweloperuch puścił przewód w łazience. 115 od podłogi poziomo, idealnie w miejscu gdzie montuje się zabudowę wc. Uj tam, że ty mogłeś nieświadomie go przewiercić, ważne że 2 metry przewodu zaoszczędzone.
źródło: 1329
Pobierz

Jak to się sprawuje? Dobry zakup czy żałujecie?
Jestem na etapie kupna mieszkania i się zastanawiam czy rozważać instalację czegoś takiego. Na pewno podoba mi się idea braku kamienia czy osadów na sprzęcie w łazience czy kuchni... O ile w ogóle da radę to zamontować.
#budujzwykopem #mieszkaniedeweloperskie #hydraulika #budownictwo #zmiekczacz
@eDameXxX: @lobo problem jest taki, że zmiękczacz można zamontować tylko na zimnej wodzie. Co prawda ciepła jest trochę zmiękczona samym podgrzaniem ale jednak nadal będzie ślady zostawiać.
Jak Ci sie bardzo nudzi to kup sobie odwrocona osmoze i mozesz destylowana woda myc twarz i wlosy
@Igrekpl: kruwa W BLOKU... a nie jakiejś ruderze.
To jak Ci się to sprawdza? Faktycznie nie ma już brzydkich zacieków, czy kamienia na bateriach itp.? Ile średnio kosztuje eksploatacja np. rocznie w Twoim przypadku?
@CePeK: no ale jednak w tej mieszance proporcjonalnie gorącej wody masz mniej niż zimnej (zmiękczonej), więc chyba powinna być zauważalna różnica. Tak mi się wydaje przynajmniej.