Aktywne Wpisy

LM317K +66
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

xiv7 +148

Jak masz 2 ręce i troche czasu to ogarniesz to w 2dni samemu, skuwanie i noszenie gruzu jest dziecinnie proste wymaga jedynie siły fizycznej, tylko kup młot udarowy.
Jak wyburzanie wycenia fachowiec po swojej stronie to policzy ci za to 5k PLN.
Jak wyburzanie wykona klient to fachowiec odliczy ci za to 1k PLN od wyceny kompleksowej, bo hehe panie to prosta robota i każdy potrafi.
Ja bym brał full-service bo jak się nie obrócisz to i tak budowlaniec cię będzie chciał wyruchać, a tak przynajmniej się nie narobisz xD
@mirko_anonim: Wiesz, ja ciągle wolę dwie godziny swojej roboty niż godzinę fizycznej. Też tak o tym pomyśl - czy chce Ci się ten gruz nosić.
@mookie: xDDDDDD
@maryjuszpitagoras @PfefferWerfer gadałem z fachowcem, wziął pomiary, ma policzyć ile tego będzie do skuwania i noszenia, ale wstępnie powiedział, że na tym dużo nie oszczędzimy, bo on sam bierze kilku silnych i głupich co tylko do tego się nadają i wchodzi na stan po demolce, bo nie ma czasu na głupoty, ale jak chcę to mogę