Wpis z mikrobloga

Dawno na tym portalu nie widziałem takiego szamba jak #polskieonuce. Wykopki dały sobie prawa do bycia sędzią, prokuratorem i katem w jednym. Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny. No ale cóż, skoro czują, że się w tym spełniają, niech im tam będzie. Szkoda tylko, że nie spożytkowują swojej energii w bardziej produktywny sposób, zamiast w postaci idei słusznego gniewu, łapiąc za widły i pochodnie.
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alibanplonie: Tak też zrobiłem

Nie widzę w jaki sposób wyrażanie własnego zdania to ruska propaganda. Gdy stał się Przewodów również mówiono wszem i wobec że to ruskie rakiety, a każdy kto twierdził inaczej był wyzywany od onuc. Za to jak tylko prawda wyszła na jaw, poszła w ruch narracja "yyyy bo to i tak ruskich wina". Taki obraz wasz.
  • Odpowiedz
Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny.

@wrednyfutrzak: Autorzy tych treści sami wywieszają się na widok publiczny. Wykop daje im tylko szansę, aby ich przekaz trafił dalej.
  • Odpowiedz
"yyyy bo to i tak ruskich wina"

@wrednyfutrzak: Bo to wina ruskich. Gdyby nie zaczeli wojny nie było by tej rakiety. To że ukraina postąpiła słabo nic nie zmienia. J---ć ruska do spodu.
  • Odpowiedz
@wrednyfutrzak: przecieś ruscy kolaboranci piszą te komentarze publicznie pod własnymi imionami i nazwiskami XD to nie są ich jakieś prywatne poglądy z prywatnych wiadomości tylko screeny z publicznych stronek, więc co ty właściwie p--------z?
  • Odpowiedz
@Ka4az: Ja nie jestem z tagu przegryw, zobacz jak często tam piszę. Ja po prostu zadaję pytania, to wszystko – jeśli to oznacza bycie prawakiem, to rzeczywiście nim jestem
  • Odpowiedz
Dawno na tym portalu nie widziałem takiego szamba jak #polskieonuce. Wykopki dały sobie prawa do bycia sędzią, prokuratorem i katem w jednym. Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny. No ale cóż, skoro czują, że się w tym spełniają, niech im tam będzie. Szkoda tylko, że nie spożytkowują swojej energii w bardziej produktywny sposób, zamiast w postaci idei słusznego gniewu, łapiąc za widły i pochodnie.

@wrednyfutrzak
  • Odpowiedz