Dziś miał być super bieg! Ale stał się on moim koszmarem xD W planie było 120' biegu z narastającą prędkością. Wyszłam po 10 bo potem miało później padać więc chciałam okienko pogodowe wykorzystać. Było parno, a ulewa która w trakcie mnie złapała w sumie nie przyniosła ulgi bo było nadal parno i do tego wilgotno (╯︵╰,) Oj jak walczyłam ze sobą, czułam się odwodniona a nie mogłam się porządnie napić bo co chwile kolka mnie łapała. Druga godzina była tragiczna pod kątem mentalnym dla mnie :D Skończyłam wcześniej niż powinnam, byłam już blisko domu a i tempo było mi ciężko utrzymać więc postanowiłam że dobije do 20km i finiszuje. W sumie wynik i tak lepszy wyszedł niż ostatnio ale co kurkami rzucałam w powietrze to moje xD No nic, kolejne będą lepsze! ( ͡°͜ʖ͡°)
To był potężny miesiąc! Jeszcze zaledwie kilka miesięcy temu taka objętość biegania wydawała mi się abstrakcją.. cudownie jest widzieć coraz większe liczby i czuć się przy tym niesamowicie dobrze! Względem czerwca zrobiłam więcej o 49km (Czerwiec - 177km) ʕ•ᴥ•ʔ
@enteropeptydaza @Grzegiii: Te zele kupujecie na allegro czy z jakiegos bardziej legitnego zrodla? Z allegro przychodza spakowane luzem i mam wrazenie ze moga juz byc troche po terminie waznosci?
@abc3 wyruszyłam lekko ponad godzinę po nie małym posiłku, więc również podejrzewam że kwestie trawienne mi się tutaj odezwały ( ͡°͜ʖ͡°) napięty grafik w ciągu dnia dlatego tak ( ͡°ʖ̯͡°)
Dziś miał być super bieg! Ale stał się on moim koszmarem xD
W planie było 120' biegu z narastającą prędkością. Wyszłam po 10 bo potem miało później padać więc chciałam okienko pogodowe wykorzystać. Było parno, a ulewa która w trakcie mnie złapała w sumie nie przyniosła ulgi bo było nadal parno i do tego wilgotno (╯︵╰,) Oj jak walczyłam ze sobą, czułam się odwodniona a nie mogłam się porządnie napić bo co chwile kolka mnie łapała. Druga godzina była tragiczna pod kątem mentalnym dla mnie :D Skończyłam wcześniej niż powinnam, byłam już blisko domu a i tempo było mi ciężko utrzymać więc postanowiłam że dobije do 20km i finiszuje. W sumie wynik i tak lepszy wyszedł niż ostatnio ale co kurkami rzucałam w powietrze to moje xD No nic, kolejne będą lepsze! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki
baboooo ale ty jesteś kooozakiemmmmm !!!!
Skąd ta kolka? Mi się zdarzało jak za bardzo się objadłem