Wpis z mikrobloga

Ja rozumiem, że wielu uważa kobiety za kompletne kretynki, ale one paradoksalnie jeśli chodzi o relacje damsko-męskie nie są takie głupie i w miarę wiedzą o co chodzi. Do czego zmierzam? Jak nastolatka poznaje Oskarka, to wbrew temu co się myśli, niekoniecznie wierzy w to, że będzie z tym Oskarkiem aż do śmierci. A co za tym idzie daje mu dupy nie z powodu wielkiej miłości, ale z powodu zwykłej chęci #!$%@?ńska. Koleżanki na domówce opowiadają jak to były zapinane i taka Sandra czy Ania też chce tego poczuć. Kobiety to stworzenia seksualne. Ich życie kręci się wkoło seksu. Już 13 czy 14 latki zaczynają naśladować starsze dziewczyny i próbują uwydatniać swoją seksualność. Wszystko po to, żeby doprowadzić do penetracji. To jest coś w okół czego kręci się życie kobiety. Pamiętam jak wracałem ze szkoły jako 12 czy 13 latek, fantazjowałem o misjach w GTA, a moje koleżanki z klasy opowiadały jak to spotykają się z jakimiś chłopakami 18 letnimi. Pewnie, żeby przygotowywać się na sprawdzian z fizy..., tak, z fizyki #!$%@?.

#przegryw #blackpill #rozowepaski #seks #zwiazki
  • 35
@rysiekryszard: 100% prawdy, tylko niektórzy chłopcy oprócz gier też wpadali w seksualność, z powodu łatwego dostępu do stron erotycznych.
Ja z kolegą szybko w to wpadliśmy i śmiesznie się czyta ten wpis bo graliśmy też razem w GTA IV ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rysiekryszard: Ale to takie przełomowe? Nie zrozum mnie źle, nie jestem normikiem, ale twój wpis można streścić do tekstu: kobiety lubią się #!$%@?ć xD No nie jest to odkrywcze. Ale fakt, okej, czasem społeczeństwo karmi się takim pieprzeniem głupot że kobiety wcale nie lubią seksu. Przynajmniej drzewiej
@rysiekryszard: Dokładnie. Kobiety nie są głupie. Są obeznane w relacjach damsko-męskich, a ich wyrachowanie, cynizm i oportunizm może zadziwiać je same. Kobieta wchodząc w układ, gdzie zostaje "wykorzystana" od samego początku zdaje sobie sprawę, że nie stanowi dla partnera wartości innej niż worek na nasienie, więc w niemal każdym przypadku współczucie kobietom jest niezasadne. To zresztą nie jest coś, czego one chcą (a przynajmniej nie coś, co szanują).
@rysiekryszard: dokładnie. Wielu przegrywów i nie tylko traktuje kobiety jak debilki, a prawda jest taka, że w reakcjach damsko-męskich kobiety podejmują mimo wszystko rozsądniejsze decyzje oparte o czystą kalkulację, są cyniczne i przebiegłe. Wybierają najlepszego dostępnego faceta, a nie byle co jak większość facetów.

A nie jakieś pierdo7one romantyczne historie z bajek Disneya, jak to sobie wyobrażają mężczyźni, że kobieta ich pokocha ot tak za "dobre serce", będzie wyrozumiała i oddana