Wpis z mikrobloga

@paramedix: Wygląda całkiem spoko. Miałem tą ultegre i spisywała się spoko. Jeżeli nie masz 95kg i nie jeździsz po górach to hamulce też będą ok. Koszyczki, pompka, pedały to też 200-300zł więc ogólnie nie jest tak źle cenowo. Karbonowy widelec też ok. Pytanie jaki będzie stan blatu i łańcucha, ale ogólnie to może być spoko maszyna.
  • Odpowiedz
Dobre koła na pancernych piastach, mam hamulce dual pivot ultegra w moim Robaix i hamuje świetnie. Ja bym zadzwonił i wypytał o stan powieszchni hamującej w kole czy nie jest już zużyta. Dobra oferta :)
  • Odpowiedz
  • 0
Jeżeli nie masz 95kg i nie jeździsz po górach to hamulce też będą ok.

@PanJanuszTrzeci: 90 kg, ale nie jeżdzę po górach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pytanie jaki będzie stan blatu i łańcucha, ale ogólnie to może być spoko maszyna.

@PanJanuszTrzeci: mają różne rozmiary rowerów, więc pewnie będą w różnym stanie.
  • Odpowiedz
@paramedix: Oboje są z poznania, wydaje mi sie ze pod spodem to i tak jeden sprzedawca.

Ten drozszy rower rozni sie tylko karbonowa rama. Nie wiem jak sie spisuje ten karbon w tym rowerze wiec sie nie wypowiem, ale jak na drugi rower to nie wiem czy bym inwestowal. Z karbonem musisz sie ostrozniej obchodzic i BARDZO dokladnie obejrzec rame przed zakupem zeby ktos nie sprzedaj ci uderzonej/peknietej.
  • Odpowiedz