Aktywne Wpisy

cukierkowa +19
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +34
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

@AlienFromWenus wiemy, że to ty.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
@
Weź skończ się kompromitować przed kolegami z tagu i #usunkonto
Nikt nie neguje wyglądu ale fokusowanie sie tylko na tym atrybucie atrakcyjności to spory błąd w relacjach z kobietami. To ze jesteś uznawany za przystojnego i masz powodzenie to nie znaczy że będziesz miał zawsze z górki - i tak nadal będziesz testowany i jak bedziesz życiowa
Oczywiście że piszę zarzutki na anonimach ale dotyczących tematów innych niż blackpill. Nie wstydzę się pisać co myślę że swojego konta, skoro ty się boisz pisać o redpillu ze swojego konta to znaczy że blackpillowa czarna magia zaczyna działać
@Oskar_STS: Właśnie rzecz w tym, że wcale tak nie uważam. Tylko jakie znaczenie mają pojedyncze przypadki w całych statystykach i co one niby dowodzą? Argument z obserwowaniem par na ulicy ma tyle sensu co wyciąganie wniosków na temat związków z insta - nie masz pojęcia jak naprawdę wygląda życie tych ludzi, kim oni są, jak wyglądają ich
A poza tym jakbyś byl bardziej bystry to widziałbyś ze połowy tagów z anonima nie dodaje u siebie ani z nich nie korzystam xd a Ty będziesz dalej twierdził ze to ja
@Oskar_STS: O tych, które są non stop wspominane na tagach.