Aktywne Wpisy

vieniasn +118
to jest wręcz niesamowite jak część normictwa podąża za trendami wszelakimi jeszcze niedawno każdy nosił north face teraz doszły do tego czapki arcteryx no jakby od jednego szablonu ich klepalii

jmuhha +39
Wytłumaczy mi ktoś jak kiedyś na wsiach z jednej pensji budowali takie chaty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000019752
Pobierz

@mirko_anonim: zobaczysz dopiero po czterdziestce jak to wygląda :)
Szukaj kolegów wśród ludzi bez dzieci albo z odchowanymi nastolatkami, które już same siebie ogarniają.
energii mam i czuje sie jakbym mial 25-30 lat max
a znajomych wyciagnac tez nie jest latwo
@wykopowy_brukselek: jest jeszcze trudniej (o to mi chodziło)
a dodatkowo to wlasnie slowo klucz "jak sie zorganizuje" - ludzie sie rozleniwili i jak cos maja podsuniete pod nos to ok, ale tak zeby sami z siebie
──────────────────
jak sobie z tym radzisz na co dzień? znalazłeś mimo wszystko jakieś grono przygodowe? Co lubisz robić?
taki kumpel to skarb, no i też pokazujesz, że nie trzeba dziczeć w domu jak sie
jak sobie z tym radzisz na co dzień? znalazłeś mimo wszystko jakieś grono przygodowe? Co lubisz robić?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: byli
pamiętasz to co chcesz pamiętać :)
@wykopowy_brukselek: dużo obowiązków i napięty harmonogram (╯︵╰,)
da sie wystarczy chciec
a sam duzo robie z rodzina skoro ze znajomymi ciezko
my akurat uwielbiamy podrozowac, wiec to jedna rzecz
druga - mimo prawie 25 lat zwiazku z rozowa, co najmniej dwa wieczory w tyg robimysobie randke a czasem i 3-4 spedzamy razem wychodzac z domu
termy, kino, restauracja, wyjazdy bez dzieci
dwa razy w tyg przez ostatni rok chodzilismy na kurs
@wykopowy_brukselek: pewnie, zawsze się da
ale takie wyjscie od czasu do czasu po prostu dobrze dla umyslu robi
Wręcz przeciwnie - coraz mocniej wkręcam się w podróże. Ale przez to one są bardziej ambitne i np. teraz nie mam czasu ani pieniędzy za bardzo by wyskoczyć ze znajomymi gdzieś na parę dni nad jezioro itp., bo już myślę o jakiejś wyprawie na półtora miesiąca w 2024, na którą muszę mieć
Mam wrazenie, ze kazdy twoj post jest o tym jaki to jestes super i jak sobie radzisz. Tylko pozazdroscic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym ludzie sie zmieniaja z wiekiem i moze nie chca utrzymywac pewnych kontaktow i stad nie ma z kim wychodzic.
@wykopowy_brukselek: moze dopisz jeszcze pare slow, kto w tym czasie opiekuje sie waszymi dziecmi, to wtedy bedziemy mieli pelny obraz tej sielanki XD
pracuje za duzo bo rozkrecam biznes i kontakty ze znajomymi cierpia i
wczesniej przez lata mielismy znajoma nianie
a wychodzimy bo po prostu lubimy
z dziecmi spedzam pozostaly czas, choc szczerze mowiac to one po 19-20 juz znikaja i jakby ich nie bylo, wiec nie bede na sile siedziec w domu skoro one same z siebie ida