Wpis z mikrobloga

to jest wręcz niesamowite jak część normictwa podąża za trendami wszelakimi jeszcze niedawno każdy nosił north face teraz doszły do tego czapki arcteryx no jakby od jednego szablonu ich klepalii
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@vieniasn poprzyglądam się jutro w sensie dzisiaj licbusom idącym na przystanek autobusowy jak będę szedł o 14 po obiadośniadanie do baru koło szkoły czy któryś takiej nie nosi
  • Odpowiedz
  • 3
@vieniasn trochę przełamanie aktualnie panującej mody swoją drogą, bo średnio taka czapeczka pasuje imo do szerokich spodniów i bufiastych kurtek. W ogóle wydawało mi się że jakiekolwiek nakrycia głowy są niemodne, a zimowe czapki to w ogóle wiocha w c--j
  • Odpowiedz
  • 7
bo rodzicow tylko stac na czapke ( ͡ ͜ʖ ͡) jakby im przyszlo kupic kurtke to watpie chyba ze obnizyli ceny
  • Odpowiedz
@vieniasn: na razie Arcteryx jest dosyć drogi, ale jeżeli pójdą drogą TNF i zrobią linie dla małolatów, to pójdą na dno. Następna w kolejce jest Patagonia (niestety).
  • Odpowiedz
  • 21
O cię czapka za 300 zł XD Używam czapki z Decathlonu kupionej jakieś 10 lat temu za +/- 50 zł, jest jakby podwójna i nawet w te duże mrozy było mi ciepło, a przy przymrozkach to nawet mi się głowa poci. Musiałbym być zjebem żeby wydać 3 paki na czapkę
  • Odpowiedz
@vieniasn: 50% merino, 50% poliester jak sprawdziłem teraz ten model ze zdjęcia. Trochę słabo, są na rynku za część ceny 100% kaszmir też markowe (na Lounge CK ostatnio za 130 zł) lub wełna jeśli ktoś woli grubsze. No ale tak, wiem, że moda.
  • Odpowiedz