✨️ Obserwuj #mirkoanonim Od 2 lat walczę z depresja, choć mam wrażenie, że ona jest ze mną od bardzo dawna tylko wcześniej ja bagatelizowałem czy ignorowałem. Mimo terapii, leków czy wsparcia najbliższych mi osób czuje w sobie mrok. Mrok tak głęboki, że odbiera mi ostatnie siły i resztki nadziei. Czuję, że powoli przegrywam z życiem. Trzyma się kurczowo krawędzi życia a pod spodem jest mroczna otchłań, która jak czarna dziura wessała całe światło. Czuje, że w końcu zabraknie mi sił i sie puszczę z tej krawędzi w mrok. Nie wiem co mam dalej robić i jak robić. Jak z tym walczyć i wyjść zwycięsko. Piszę to bo chce to z siebie wyrzucić i może ktoś tu z Was był albo jest w podobnej sytuacji i wie jak sobie radzić. #depresja #gorzkiezale #zalesie
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Od 2 lat walczę z depresja, choć mam wrażenie, że ona jest ze mną od bardzo dawna tylko wcześniej ja bagatelizowałem czy ignorowałem. Mimo terapii, leków czy wsparcia najbliższych mi osób czuje w sobie mrok. Mrok tak głęboki, że odbiera mi ostatnie siły i resztki nadziei. Czuję, że powoli przegrywam z życiem. Trzyma się kurczowo krawędzi życia a pod spodem jest mroczna otchłań, która jak czarna dziura wessała całe światło. Czuje, że w końcu zabraknie mi sił i sie puszczę z tej krawędzi w mrok. Nie wiem co mam dalej robić i jak robić. Jak z tym walczyć i wyjść zwycięsko. Piszę to bo chce to z siebie wyrzucić i może ktoś tu z Was był albo jest w podobnej sytuacji i wie jak sobie radzić.
#depresja #gorzkiezale #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero