Aktywne Wpisy
hanma +413
Ceny w Polskich kawiarniach i restauracjach to jest hit. Podwojne espresso za 15-20 zl. Kogos ostro p------o, to jest 15g kawy i 50ml wody. Jedzenie tez ma juz ogromne ceny jak za to co oferuje. Odechciewa sie jesc na miescie, nie dlatego ze nie stac, tylko dlatego ze czlowiek czuje sie j----y jak frajer na kazdym kroku #gastronomia #polska #jedzenie #napwiki

A330 +103
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Od 2 lat walczę z depresja, choć mam wrażenie, że ona jest ze mną od bardzo dawna tylko wcześniej ja bagatelizowałem czy ignorowałem. Mimo terapii, leków czy wsparcia najbliższych mi osób czuje w sobie mrok. Mrok tak głęboki, że odbiera mi ostatnie siły i resztki nadziei. Czuję, że powoli przegrywam z życiem. Trzyma się kurczowo krawędzi życia a pod spodem jest mroczna otchłań, która jak czarna dziura wessała całe światło. Czuje, że w końcu zabraknie mi sił i sie puszczę z tej krawędzi w mrok. Nie wiem co mam dalej robić i jak robić. Jak z tym walczyć i wyjść zwycięsko. Piszę to bo chce to z siebie wyrzucić i może ktoś tu z Was był albo jest w podobnej sytuacji i wie jak sobie radzić.
#depresja #gorzkiezale #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero