Wpis z mikrobloga

@nalot_1: no bo ujście frustracji spowodowanej swoimi wyborami życiowymi na internecie, zrzucając przy tym winę i odpowiedzialność za swoje życie na inne osoby, lub jakąś grupę społeczną to mądre i racjonalne według was jest, no ja tak nie uważam po prostu i szczęśliwie sobie żyje
z fartem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No kobiecie nigdy nie wystarczy nic, nieważne ile by nie miała. Układ nagrody jest zryty. Znalazła sobie milionera, ale nie omieszkała skubnąć połowy twojej forsy. Od przybytku głowa nie boli. Nie?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: U mnie w otoczeniu, w pokoleniu dziadków dało się zauważyć podobne wzorce, ale jednak nie tak wyraźne. U rodziców było inaczej, bo ojciec poważnie chorował i matka sporo wzięła na siebie. Mam wrażenie, że współczesny mężczyzna nie nauczył się jeszcze korzystać z równouprawnienia, które jak się zastanowić bardzo dużo nam daje, tylko nie potrafimy tego jeszcze wyegzekwować.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Kojarzę cię z twoich żali już kiedyś. Pracujesz w jakimś bananowym kraju i żonka się puściła jak zobaczyła lepsze gałęzie. Wtedy się żaliłeś że nie możesz nikogo znaleźć, dla każdej jesteś za słaby bo wokół sami prawnicy i inwestorzy a teraz nagle laski same zagadują? Zdecyduj się na wersję bo narracja ci się nie klei ;)

A poza tym popracuj nad naprawieniem głowy bo patrzysz wybiórczo na otoczenie
  • Odpowiedz
Ja robię formę i jak będę na prawdę super wyglądać to mam zamiar olewa wszystkie laski co będą mną zainteresowane, kwik będzie pewnie xD
  • Odpowiedz