Wpis z mikrobloga

509 085 + 241 + 6 = 509 332

No pięknie się dzisiaj jechało ()
Poranny ciapong do Konina. Po drodze Licheń z potężnym czarnym papajem. Żal było nie zajechać, skoro teściowa powtarza, żebym troche po świętych miejscach pojeździł to na pewno się nawrócę xD Taki przepych, a rzułtej czy tam skromnej złotej farby zabrakło? ¯(ツ)/¯ potem długa prosta do Gostynina, Płock, gdzie pokręciłem się trochę pozbierać #kwadraty wpadło 127 nowych i kilka do wspólnego mazowieckiego na zachodniej ścianie ()
#200km do kolekcji i od razu człowiek czuje, ze żyje, bo ile można jeździć takie bździny popracowe ()

#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #roadplus

Skrypt | Statystyki
S.....i - 509 085 + 241 + 6 = 509 332

No pięknie się dzisiaj jechało (。◕‿‿◕。)
Porann...

źródło: IMG_0344

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StulejmanWielki: w Płocku mogłeś objechać rundkę wokół Orlenu. Nie podpowiadam, ale niektórzy na orlenie sraja xd
O której pobudka żeby zdążyć na pociąg? Czuje ze nie sam dystans jest najtrudniejszy, a wstanie z łóżka xd
  • Odpowiedz
@WyuArtykyu kwadraty przy Orlenie już mam, a srać to nawet szkoda tam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bez tragedii, 7:30 z Warszawy, wiec ogólnie pobudka po 5:30, bo jeszcze do stolca dojechać trzeba z mojego zadupia, ale ja z tych co rano z pół godziny na kawkę potrzebują ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz