Aktywne Wpisy

MonazoPL +54
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
źródło: rozdajo monazo
PobierzCzy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor

1. Czy da się w AMD Adrenalin sprawdzić temperaturę CPU?
2. Jak podczas gry mam 63st. bieżacej temp gpu i 71st węzła gpu to dużo czy mało? W sensie przy jakich temperaturach trzeba uważać.
3. Nie wiem dlaczego ale w grze mam stałe 62FPS, da się to odblokować? W grze vsynca mam wyłączonego.
4. Jeśli mój monitor ma 144hz a gra ma 62fps to możliwe jest to, że odczuwam małe lagi czy jest to wina tych zablokowanych FPS.
5. W tym programie mam mnóstwo opcji jak AntiLag, Chill, Super resolution itd. Warto to używać żeby zwiększyć FPS?
Ogólnie to pierwszy raz mam styczność z tym programem i wszystko mnie w nim wku!@a bo jest naj%@!ane milion opcji a czytelność zerowa.
#pcmasterrace #komputery #gry #amd
https://steamcommunity.com/app/381210/discussions/0/5789982181553741924/
ale ja cenie cisze nad temperatury
1. Wyświetla temperature CPU jeśli masz Ryzena, skrót ctrl+shift+O
2. Temperatury są OK.
3,5. Wyłącz wszystkie ulepszacze od AMD bo tylko powodują problemy.
No raczej się nudzi przy takim zużyciu.
Jaka to gra, bo równie dobrze to może być błąd w
Może internet masz za wolny? Jaki ping?