Wpis z mikrobloga

506 009 + 11 + 19 + 33 = 506 072

No i z okazji pierwszego w życiu przetarcia opony na wylot kupiłem Eskiemu nowe laćki a sobie nowe laćki. W sensie straciłem SPDowe dziewictwo. Jak na razie udało mi się głupiego ryja nie rozwalić i nawet to cale wpinanie/wypinanie dosc szybko ogarłem. Liczę że obowiązkowe wywalenie zaliczę na coś miękkiego.
Kurna jakie podjazdy się fajne zrobiły. (ʘʘ)

Terra traile praktycznie bezgłośne. Nie myślałem, że da się zrobić taki bieżnik bez wycia na asfalcie.

#rowerowyrownik

Skrypt | Statystyki
Pobierz Falquan - 506 009 + 11 + 19 + 33 = 506 072

No i z okazji pierwszego w życiu przetarc...
źródło: temp_file6075257799438836864
  • 7
@Falquan: na obronę systemu dodam jednak, że w 50% do sukcesu przyłożyła się oblodzona nawierzchnia, a SPD tylko opóźniły reakcję. Nadal nie wyobrażam sobie jeździć na platformach :D
@peanut_whu: kumpel jakoś po 2 tygodniach bezwypadkowej jazdy w SPD wziął dzieciaki na lody przy weekendzie. Rynek, 30 stopni w cieniu, lodziarnia rze-mie-ślni-cza (czyli turbokolejka zakręcająca). Jedynka złamana, do rekonstrukcji. Utrzymuje, że lody dzieciakom kupił może z zakrwawioną mordą, ale bez kolejki więc było warto. XD
@a__s:https://trekking24.pl/pl/torby-sakwy-plecaki/9202-torba-na-rame-kross-esker-5902262030571.html Takie coś. Telefon 5,5" nie wchodzi (ale też bym się nie odważył wsadzać telefonu to torby-grzechotki). Maks co mi się udało upchać to paczka chusteczek + łyżka do opon z deca + mikrotool z Krossa i 8 snickersów. Zamek po 3-4 miesiącach ciorania jest wciąż deszczoszczelny. Ogólnie jestem zadowolony, paski tylko musiałem przyciąć, ale takie uroki smukłych stalowych ram.