Aktywne Wpisy
blackghost +466
Heh moja znajoma wróciła właśnie do pracy po urlopie macierzyńskim.
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia

HoroLive +9
Podejrzewam że chłop już gryzie ziemię od 4 dni.
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie

![Mechanizm, który kurczy się podczas pociągania [EN]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b6d88b8c5dc555d1f491e43eb4adfdfd002faf2ce913a6f8cbc51ca6f819fd9e,q80.jpg)

Chodzi o to, że działania dotyczące wyłapywania pijanych kierowców powinny być dysponowane w inny sposób niż durna statystyka, bo z pewności ktoś się trafi. Lapanie kierowcow na kacu, to polski wynalazek, który z bezpieczeństwem ruchu drogowego nie ma nic wspólnego. Co zresztą
kac, czy promile, bo to różnica? Jak ktoś ma kaca, który skutkuje generalnie osłabieniem organizmu, bólem głowy i nie wiadomo czym, to wcale nie jest lepszy, niż taki po bezpośrednim
Twierdzisz, że ze wszystkim tak jest, że jak tego używasz, to przecież pewne jest, że nadużywasz? I nawet nie próbuj mówić, że nie, bo albo nie wiesz (a ja wiem), albo w każdej chwili możesz zacząć?
Jeśli masz ochotę to zrób to tak aby na następny dzień nie musieć nigdzie jechać
Bo jak ktoś w tygodniu tak chleje to ma problem
@mk321: mnie najbardziej bulwersuje możliwosc kichania za kierownicą, sam czasami sobie kichne, nie ukrywam, ale przez kilka sekund nic nie widzę i mógłbym wtedy spwodować wypadek, kolega obok siedzi i mówi, że on się dziwi, że można pierdzieć, bo jak on czasem pierdnie to zemdleć można, powinni zakazać tych rzeczy, albo zezwolić jezdzic po pijaku i wtedy bedzie sprawiedliwie i bezpiecznie