Aktywne Wpisy
Purson666 +11

bArrek +617
Ciekawa sytuacja ostatnio w pracy otóż temat zszedł na komputery i okazało się że tak jak siedzieliśmy we trójkę to wszyscy w ostatnim czasie kupiliśmy nowe komputery ale po chwili okazało się iż tylko ja gram w gierki a pozostała dwójka kupiła dla swoich dzieci oraz okazało się że gram w te same gry co ich dzieci

źródło: IMG_4880
Pobierzźródło: ldfr23tgffl61
Pobierz@podjad3k: Intelektualnej. Wiem, że na chłopski rozum trudno sobie to wyobrazić, że pracujesz i nie powstaje nic fizycznego. Wiadomo jak kopiesz rów to widzisz, że wykopałeś to jest prawdziwa praca, a nie tam jakieś klikanie w kąkuter.
Nie płacicie za czyjąś pracę, za to, że siedział i zrobił gierę, a potem płacz, że wszędzie DLC i gierki drogie...
@cpt_foley: dopóki nie będzie opcji kupowania gier na PC, to nie widzę nic złego w piraceniu, nie będę płacił 300zł za wypożyczenie gry, bez żadnych praw, bo mnie znowu okradną.
Tzn. Nie okradną, bo punkt regulaminu nr 174 zakładał, że nic mi się nie należy i nie mogę narzekać ( ͡° ͜ʖ ͡
@Szumny: jakie zaskoczenie? Proszę mi tu nie moralizować, bo ja nie dyskutuję z tym czy piractwo jest dobre czy złe. Wskaż mi co zostało ukradzione, bo kradzież zakłada pozbawienie kogoś jakiegoś dobra, a nie nieautoryzowaną replikację. Osoba pobierająca to nie osoba udostępniająca. Analogicznie jak idę ulicą i znajdę 100 zł to jestem złodziejem, ponieważ ktoś
Jak ktoś siedzi i klika w kąkuter to nie pracuje, bo co to jest za praca. Wcześniej miałeś wiele argumentów, nie dotarło to przykro.
@BreathDeath: ale gdzie ja coś takiego napisałem? Pisałem za to wcześniej, że za tą pracę to już dawno zapłacone. Programista, grafik, aktor i inni nie czekają aż ktoś kupi grę by kupić bułki na śniadanie, bo procent z sprzedaży poprzednich wydali wczoraj na
Wyobraźcie sobie, że ktoś buduje apartamentowiec(gra,
@flaa: nie no ja wszystko z torrentów ciągnę przecież, jeszcze trzy dni, może cztery i kina zbankrutują od tych moich kradzieży xD
@Szumny: ile zapłaciłeś za swój awatar? Czy może go ukradłeś złodzieju parszywy? ;3