Wpis z mikrobloga

dobrze że tego patusa nie ma na tym świecie, bo przynajmniej nikomu krzywdy już nie zrobi

@dominges08: patusa? Tacy jak on bardzo lubią gdy sie ich tak nazywa. To j3bany cw3l i tyle. Taki z niego patus, że gdyby siedział w sztumie to co chwila podnosiłby mydło.
  • Odpowiedz
@endryoou: Tak sobie to zestawiłem z Bogusiem z M3. Ofc też o---------ł maniane, ale na czerwonym wjeżdżał ostrożnie. Gdzieś tam piąta klepka jeszcze się ostatkami sił trzymała, ale ten z Krakowa to już odklejony fest. Wylatuje na pełnej na czerwonym, gdzieś małymi uliczkami śmiga przez wioski czy osiedla... dno. I jeszcze te popsy sztuczne żeby większą wioska była.
  • Odpowiedz
@endryoou: chyba pierwszy raz naprawdę cieszę sie z czyjejś śmierci. Pogarda dla życia wszystkich do okoła która wylewa sie z tech nagrań. Stało sie co miało sie stać, najlepszy finisz sytuacji na jaki mogliśmy liczyć. Cwel zabity przez własną głupotę i brawurę jak w historii z morałem
  • Odpowiedz
@jamajskikanion: to co napisałeś jest bardzo powszechne wśród ludzi, którzy byli j3bani w szkole za gówniaka a teraz chcą wszystkim udowodnić jacy to są oni zajebiści xD Dlatego jak wspomniałem wcześniej, tacy jak on lubia gdy sie ich nazywa patusem bo czują się jak ci co go gnębili w szkole xD
  • Odpowiedz
@telemach20: w patologicznych kręgach istnieje mit ze dobry kierowca ma wręcz paranormalne zdolności kontroli nad drogą i nie ma wypadku xd wydaje mi sie że to całkiem ciekawe psychologicznie i warte zbadania bo z obserwacji co dzieje sie w kregu znajomych "patryczka" można wyciągnąć ciekawe wnioski które przypominają bardziej obserwację stada naczelnych niż ludzi.

Niektórzy zrzucają całą winę na pieszego co jest debilne, inni poprostu zdjęli z niego łatkę dobrego
  • Odpowiedz
@Protectorx: dlatego dotyka mnie to tym bardziej ze sam nie miałem lekko w szkole, ale to nie usprawiedliwia mnie to niszczenia komuś zycia. Czy to strzelanie do typa z zazdrości czy to zapieprzanie tak naprawdę ze 100% szansą ze kogoś zabiję (wielokrotne przejazdy na czerwonym przy 200+, w tym wypadku umiejętności nie mają absolutnie żadnego znaczenia. Rownie dobrze mógłby rzucać monetą i strzelać do losowych ludzi na ulicy bo z
  • Odpowiedz